Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 11:46, 10 sie 2015

Oj to dobrze, że mnie uprzedzilas, bede uważać.
Efffa 11:54, 10 sie 2015

ja też chcem zobaczyc projekt scianki gabionowej z ławeczkami
inag 22:17, 10 sie 2015

Kochana przepraszam! Jutro Ci pokażę te apache ok? Wróciłam do domu jak już prawie ciemno było zdjęcie za cholerę nie chciało wyjść. Nic nie widać...
lindsay80 22:30, 10 sie 2015

inag napisał(a)
Kochana przepraszam! Jutro Ci pokażę te apache ok? Wróciłam do domu jak już prawie ciemno było zdjęcie za cholerę nie chciało wyjść. Nic nie widać...

Ilonka nie przepraszaj, zrób w wolnej chwili i będzie ok, ja cierpliwie poczekam!
Kret upolowany?
ren133 09:22, 11 sie 2015

Edytko czytałam, że Ty z wężem po ogrodzie do północy latasz a czemu? przecież masz nawadnianie?
lindsay80 09:30, 11 sie 2015

Renia nawadnianie mam na rabatach po obwodzie działki, te wokół domu jeszcze się nie doczekały, poza tym mam jeszcze warzywniak i trochę zadołowanych roślin, a jak się zabieram do tego podlewania po uśpieniu córki to późna noc mnie zastaje.
Mąż wiecznie zapracowany, a i kopanie w twardej ziemi to żadna przyjemność, dlatego czekamy na niższe temperatury i deszcz wtedy będziemy robić nawadnianie trawnika i reszty rabat, bo wszystkie elementy są już zakupione.
ren133 09:39, 11 sie 2015

lindsay80 napisał(a)
Renia nawadnianie mam na rabatach po obwodzie działki, te wokół domu jeszcze się nie doczekały, poza tym mam jeszcze warzywniak i trochę zadołowanych roślin, a jak się zabieram do tego podlewania po uśpieniu córki to późna noc mnie zastaje.
Mąż wiecznie zapracowany, a i kopanie w twardej ziemi to żadna przyjemność, dlatego czekamy na niższe temperatury i deszcz wtedy będziemy robić nawadnianie trawnika i reszty rabat, bo wszystkie elementy są już zakupione.

Rozumiem Oj to musisz się namęczyć z tym podlewaniem w te upały.
Ja jestem bardzo zadowolona z nawadniania Uważam, że to podstawa w ogrodzie, gdzie się ma trawnik i dużą gamę roślin... a w taki upał to zbawienie
Życzę Ci aby jak najszybciej działało u Ciebie
lindsay80 10:02, 11 sie 2015

ren133 napisał(a)

Rozumiem Oj to musisz się namęczyć z tym podlewaniem w te upały.
Ja jestem bardzo zadowolona z nawadniania Uważam, że to podstawa w ogrodzie, gdzie się ma trawnik i dużą gamę roślin... a w taki upał to zbawienie
Życzę Ci aby jak najszybciej działało u Ciebie

Wiadomo, wolałabym w tym czasie sobie poodpoczywać, ale nie mam co narzekać, to co zostało do podlewania ręcznie to i tak niewiele, bo te rabaty przy krawędziach działki stanowią bardzo duży udział całości.

Renia, Ty dokładnie przyglądasz się trawnikowi, u mnie niedawno pojawiły się takie białe maleńkie muszki, które kryją się w trawie i wylatują z niej jak się nadepnie na trawę.

Z tego co czytam to wygląda, że jest to mączlik - ma ktoś coś takiego, jakim roślinom te muszki zagrażają, czym zwalczać?

Kamajla 20:44, 11 sie 2015

Rety, nie nadrobię w życiu zaległości. Ale trochę się cofnęłam

Pergolę robiliście sami, czy to z jakiś gotowych elementów? Było gdzieś wcześniej? Jak nie, to napisz w wolnej chwili słów kilka na pw.
inag 21:57, 11 sie 2015

Apache dla Ciebie Fotka z telefonu. Co jest z tyłu grzecznie proszę nie patrzeć Wszystko idzie pod łopatę