Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 13:52, 17 sie 2015

siakowa napisał(a)
Wspólczuję, najgorsze ze jak sie coś takiego przezyje to potem co mocniej zawieje czyz zagrzmi to człowiek umiera ze strachu. Pozdrawiam

Miejmy nadzieję, że to już koniec z groźnymi burzami tego lata, a że teraz musimy się już liczyć z takimi zjawiskami to chyba wielu z nas przekonało się na własnej skórze w ostatnich miesiącach.
Jeszcze wczoraj upał a dziś chłodno, szaro, niebo zasnute chmurami i wreszcze siąpi ten długo wyczekiwany deszcz.

lojalna_ 16:51, 17 sie 2015

nadrobiłam Edytko u Ciebie zaległosci trawka super wyglada tak z usmiechem )))

o szkodach u Ciebie nie wiedziałam, dobrze ze niebyło Was w domu a strata to niestety zawsze strata.

Cudna inspiracja gabionowo wylewkowa kiedy zaczynacie ?bo u Ciebe to wszystko expresem leci u mnie cisza w pracach

lindsay80 16:59, 17 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
nadrobiłam Edytko u Ciebie zaległosci trawka super wyglada tak z usmiechem )))

o szkodach u Ciebie nie wiedziałam, dobrze ze niebyło Was w domu a strata to niestety zawsze strata.

Cudna inspiracja gabionowo wylewkowa kiedy zaczynacie ?bo u Ciebe to wszystko expresem leci u mnie cisza w pracach

A czyli jednak nie Twoje klimaty

Nie było nas więc jakoś bez większych emocji podchodzę do tego co tu się działo w sobotę, a trampolinie oberwało się już podczas lipcowej burzy i już wtedy było wiadomo, że będzie do wymiany.

Ścianka pewnie wiosną przyszłego roku, ale już teraz trzeba o tym myśleć, bo w niedługim czasie będziemy robić nawadnianie trawnika i wszelkie takie elementy stałe muszą być uwzględnione.
lojalna_ 17:13, 17 sie 2015

Edytko czytasz mi w myslach

Ja tez mam tyle planow ....na wiosne ...no troszke daleko hihihi ale juz mi sie podoba
nawigatorka 20:36, 17 sie 2015

Pytałaś edyto u Jolo o turzycę Gold fauintain prawda? ma ja Ola/Leon60 bo kiedys pokazywała ja u mnie o rożnych porach roku, bo tez się nad nią zastanawiałam kiedyś. bardzi ją chwaliła. Ma ją też Juzia i Wieloszka. Może ich dopytaj. Tu u Wieloszki

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1097-duzy-ogrod-malej-ogrodniczki-1?page=676
lindsay80 20:41, 17 sie 2015

o dziękuję Ci, właśnie mi się spodobała, ale mimo, ze były bardzo ładne sadzonki to nie chciałam kupować bez planu, poczytam i może, jeśli jeszcze je napotkam to zakupię.

Ostatnio w ogóle widziałam kilka odmian traw do tej pory mi nie znanych np Carex Fisher i Goldband - obie odmiany podobne do ID - kręćka można już dostać z tymi trawami - powiem szczerze, że ja już je przestaje rozróżniać.
Kacha123 18:21, 18 sie 2015

Też mam Gold F. i jestem zadowolona Ale jeszcze dużo traw na liście chciejstw - dobrze, że miejsca już nie ma
lojalna_ 19:22, 20 sie 2015

Pomidory Twoich rodzicow rewelacja, wygladaja cudnie smakuja bosko, ten miązsz , kolor w srodku poezja () tylko w dziecinstwie jadłam takie pysznosci

Dzieki Pozdrowienia od Kamilka ))))
malkul 20:29, 20 sie 2015

fajne spotkanko miałyście baby
lindsay80 21:15, 20 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Pomidory Twoich rodzicow rewelacja, wygladaja cudnie smakuja bosko, ten miązsz , kolor w srodku poezja () tylko w dziecinstwie jadłam takie pysznosci

Dzieki Pozdrowienia od Kamilka ))))

No to cieszę się, że smakują
A mi Milena właśnie opowiadała co tam sobie gadali jak siedzieli z Kamilem w domu - temat psiany nie schodzi z tapety
Też pozdrawiamy