Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 10:24, 13 paź 2015

siakowa napisał(a)
a po co wy firanki wieczacie jak macie takie łądne ogrody? wpuśććie je do domu

ja bym się jednak nieswojo czuła bez, ale to i tak taka mgiełka wszystko prześwituje
nawigatorka 11:13, 13 paź 2015

lindsay80 napisał(a)

Ach, czyli będziesz obsiewać ten przygotowany fragment?

Ja bym to już przełożyła na wiosnę, po ubiegłorocznych doświadczeniach, a sialiśmy 05.10

Tak ten fragment mi chodzi.ja sialam na wiosne i wschodzila mi trawa przez dwa miesiace.sprobuje jednak teraz.

Tez bym firan nie przezyla u siebie

Pozdrawiam
lindsay80 11:21, 13 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Tak ten fragment mi chodzi.ja sialam na wiosne i wschodzila mi trawa przez dwa miesiace.sprobuje jednak teraz.

Tez bym firan nie przezyla u siebie

Pozdrawiam

No to trzeba trzymać kciuki żeby ciepełko wróciło i trwało jeszcze kilka tygodni a do tego deszczyk często.
Ty to chyba w całym domu nie masz firan, tak?

nawigatorka 12:10, 13 paź 2015

lindsay80 napisał(a)

No to trzeba trzymać kciuki żeby ciepełko wróciło i trwało jeszcze kilka tygodni a do tego deszczyk często.
Ty to chyba w całym domu nie masz firan, tak?

Na to licze.

Fakt nie mam nigdzie i nie mam zamiaru miec ale wiem ze to indywidualana sprawa.dla mnie to oszczednosc czasu,pieniedzy i przestrzen
lojalna_ 12:42, 13 paź 2015

Czy Teoje milorzeby sie przebarwiaja ? U mnie jeszcze zielone , nawer klon ktory w zeszlym roku co mam go awatarku czerwienia cieszył tez zielony .
bdan 12:45, 13 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Czy Teoje milorzeby sie przebarwiaja ? U mnie jeszcze zielone , nawer klon ktory w zeszlym roku co mam go awatarku czerwienia cieszył tez zielony .

U mnie miłorzeby jeszcze zielone
lojalna_ 12:47, 13 paź 2015

U Sylwii przedwczoraj na fotach piekne zółte ...
lindsay80 13:45, 13 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Na to licze.

Fakt nie mam nigdzie i nie mam zamiaru miec ale wiem ze to indywidualana sprawa.dla mnie to oszczednosc czasu,pieniedzy i przestrzen

Ja jeszcze ciągle jestem na etapie, że uważam je za ozdobę wnętrz, ale kto wie może kiedyś mi się to odmieni.
Choć nie wydaje mi się, że w tym domu, bo sąsiedztwo z każdej strony mam blisko i jak są firanki w oknach, to przynajmniej nie czuję się obserwowana z zewnątrz.
lindsay80 13:54, 13 paź 2015

lojalna_ napisał(a)

Takie jak u Syli to jeszcze długo nie będą, ale zaczęły im kilka dni temu od spodu żółknąć listki i co dzień przybywa tego żółtego, tak to dziś wygląda

bdan 13:59, 13 paź 2015

Oby nie przyszedł przymrozek, bo jak dwa lata temu jeden dzień we wrześniu przymroziło, to po powrocie z pracy wszystkie zielone listki opadły.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies