Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Efffa 00:47, 14 paź 2015

wow ile stron opusciłam , wiesz ja czekałam az w którymś wątku pojawi sie temat firan być albo nie być, ja tez nie lubie firan ale póki co jak widziałas to mam i to ze względu na widoczność bo kazdy mi do okien patrzy,na dodatek niemam ogrodzenia, ale jak mnie denerwuja to sciagam, bo jak równiez widziałas mam zabudowane karnisze i nie podpada ze miało tam cos wisieć...Jedynie malkulek sie nie wypowiedziała czy ma firane, ale pewnie niema!
bukszpany i drzewa zacne!
siakowa 07:58, 14 paź 2015

Malkulek ma chyba w sypialni
frezja 08:32, 14 paź 2015

dołączam do klubu bezfirankowych)zasłony lniane i wystarczy
lindsay80 08:48, 14 paź 2015

grupa bezfirankowych rosnie w siłe.
Ale chyba wypowiedziały się w większości osoby posiadające nowoczesne domki, a tam to pasuje jak najbardziej.
Kuba 08:53, 14 paź 2015

ja mam tylko rolety i tylko w kuchni, ale z lenistwa, żeby mniej prania było, ale się poprawię
frezja 09:02, 14 paź 2015

lindsay80 napisał(a)
Ale chyba wypowiedziały się w większości osoby posiadające nowoczesne domki, a tam to pasuje jak najbardziej.

nowocześnie to wewnątrz domek niekoniecznie..;

przysłuchałam się kiedyś na PKS rozmowie pań w średnim wieku.."widziałaś u tej jednej ...dom jak stodoła,bez firan..już chciałam jej zanieść swoje bo tak mieszkać to wstyd".....)))oj te guściki....
siakowa 09:05, 14 paź 2015

lindsay80 napisał(a)

bezfirnakowo nie znaczy bezzasłonowo piękne zasłony - to juz dodaje elegancji i klasyki
ale nie nagabuje firanki czasami niezastąpione, choć ja w tych miejscach mam żaluzje..
lindsay80 09:06, 14 paź 2015

frezja napisał(a)

nowocześnie to wewnątrz domek niekoniecznie..;

przysłuchałam się kiedyś na PKS rozmowie pań w średnim wieku.."widziałaś u tej jednej ...dom jak stodoła,bez firan..już chciałam jej zanieść swoje bo tak mieszkać to wstyd".....)))oj te guściki....

u mnie niedawno wprowadzili się nowi sąsiedzi i też nie byłam pewna czy już mieszkają czy nie, bo firanek nie ma
Ile osób tyle opinii - dobrze, że się różnimy, bo nudno by było, a tak każdy urządza jak mu się podoba.
anabuko1 09:12, 14 paź 2015

Na szkodnikach się nie znam
a ja firanki mam wszędzie, jakoś je lubię
To macham zza firaneczek
frezja 09:14, 14 paź 2015

jeśli firany to gładkie...szukam fajnego materiału na zasłony bo moje lniane to piękne na oknie,ale prasowanie to masakra..;muszę zapytać znajomej krawcowej,u niej jakaś mieszanka z lnem i nie wymaga prasowania...