Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

nawigatorka 21:38, 29 mar 2015

A ja się pytam gdzie fotki z ogrodzenia
Kamajla 21:44, 29 mar 2015

No właśnie, gdzie?
lindsay80 21:44, 29 mar 2015

pogoda przyhamowała niestety prace, w tym tygodniu zaciągali bloczki klejem, ale nie skończyli, potem 2 tygodnie czekania na daszki dopiero po ich założenie tynkowanie i przęsła - także trochę to jeszcze potrwa.
A we wtorek mieli mi zacząć układać taras a tu prognozy marne, jutro się okaże, czy w ogóle to nie zostanie przełożone.
A już sie tak cieszyłam, niestety pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
lindsay80 23:05, 29 mar 2015

wodzyn napisał(a)
Witaj,
Wpadam z rewizytą. Mieszkamy jakieś 35 km jedna od drugiej, przeleciałam pismo obrazkowe w Twoim wątku. Bardzo ciekawie się tu wszystko zapowiada, więc zaznaczam i będę podglądać.

Działki rzeczywiscie mamy podobne, ale u mnie najwięcej miejsca z tyłu a u Ciebie z boku domu.
No i u ciebie dużo więcej zrobione, u mnie cały przód czeka na rozkopanie w związku z kładzeniem bruku.

Pozdrawiam i będę wpadać

No tak, przy bruku to Ci jeszcze podwórko wywrócą do góry nogami i jeszcze doczytałam, że elewacja do zrobienia, ale to zleci.
U nas w ubiegłym roku dopiero we wrześniu można było zacząć coś na rabatach robić, a przed Tobą dopiero początek sezonu.
ren133 23:10, 29 mar 2015

nawigatorka napisał(a)
A ja się pytam gdzie fotki z ogrodzenia

Ja też się pytam
lindsay80 23:18, 29 mar 2015

dziewczyny musicie mi dać jeszcze trochę czasu, ale na pewno się pochwalę jak już będzie czym
W tym tygodniu jednak już koncentracja na przygotowania przedświąteczne, bo i tak czasu mało, a można coś zrobić tylko po pracy.
nawigatorka 18:15, 30 mar 2015

lindsay80 napisał(a)
dziewczyny musicie mi dać jeszcze trochę czasu, ale na pewno się pochwalę jak już będzie czym
W tym tygodniu jednak już koncentracja na przygotowania przedświąteczne, bo i tak czasu mało, a można coś zrobić tylko po pracy.

U mnie też koncentracja świąteczna ale między czasie kanciki wycinam dziś nawet w deszczu co by teściowa miała na co patrzeć
lindsay80 19:29, 30 mar 2015

to chyba zapunktowałaś
Mi jak wracałam z pracy po 15-tej termometr wskazywał 2 stopnie na plusie, a z nieba dziś leciało wszystko, łącznie z gradem.
Jutro przywożą materiały na taras, ale czy zaczną montować zdecyduje pogoda - zimno może być, byleby nie padało.
Karol99 19:31, 30 mar 2015

To na też czekam na fotki
nawigatorka 22:59, 30 mar 2015

lindsay80 napisał(a)
to chyba zapunktowałaś
Mi jak wracałam z pracy po 15-tej termometr wskazywał 2 stopnie na plusie, a z nieba dziś leciało wszystko, łącznie z gradem.
Jutro przywożą materiały na taras, ale czy zaczną montować zdecyduje pogoda - zimno może być, byleby nie padało.

Za stara jestem na zbieranie punktów...albo za mądra ale zdziwienie na twarzy warto zobaczyć...