Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 18:22, 23 mar 2015

nawigatorka napisał(a)

Ufff cieszę się że nie zostałam zlinczowana ta wersja w porównaniu do poprzednich jest też dość tania i myślę że mimo wszystko elegancka.a zdanie które przywołał to moje ulubione gdy chodzi o dom i ogród można na pewno o różach coś doradzi.a jaki kolor chciałabym przy tym ogrodzeniu? Jestem za białym oczywiscie

Wręcz przeciwnie, dziękuję Ci Kochana za poświęcony czas i pomysły.

Zakładając ten wątek liczyłam na szczere słowa i konstruktywne uwagi, a nie aprobaty moich pomysłów.
Staram się być mocno osadzona w rzeczywistości, wiem, że jeśli chodzi o projektowanie ogrodu, to talentu mi jakoś poskromiono
Czasami ciężko przełknąć krytykę, ale wtedy wolę się ugryźć w język i dłużej przemyśleć, zanim się na coś uprę
Spojrzenie z dalszej perspektywy zwykle pomaga.
lindsay80 18:37, 23 mar 2015

róże... biorę pod uwagę właśnie białe (np. Swany) lub jasnoróżowe (np. the Fairy - bo ma ładny kolor, rośnie do 50 cm i powtarza kwitnienie)
Kamajla 18:57, 23 mar 2015

Dzieje się, ale ładną propozycję Navigatorka naszkicowała Ciekawa jakie to uczucie, wziąć ołówek i przelać na kartkę to co masz w wyobraźni? Niestety nigdy tego nie doświadczyłam
nawigatorka 19:05, 23 mar 2015

Kamajla napisał(a)
Dzieje się, ale ładną propozycję Navigatorka naszkicowała Ciekawa jakie to uczucie, wziąć ołówek i przelać na kartkę to co masz w wyobraźni? Niestety nigdy tego nie doświadczyłam

Polecam a rysunek trochę na kolanie wiec bardzo roboczy
Efffa 22:37, 23 mar 2015

Nawigatorka to juz wiesz ze ładny szkic i podoba mi sie, a najważniejsze że Edycie sie podoba, no ale popatrz, na wiosnę tam bedzie całkiem pusto jak zetnie trawy?!
nawigatorka 07:05, 24 mar 2015

Efffa napisał(a)
Nawigatorka to juz wiesz ze ładny szkic i podoba mi sie, a najważniejsze że Edycie sie podoba, no ale popatrz, na wiosnę tam bedzie całkiem pusto jak zetnie trawy?!

Jeśli się nie mylę wspominałam ze można np bukszpanowych podsadzic jakimiś cebulowymi.nie wiem też czy Edyta zdecyduję się na trawę czy bluszcz bo jeśli bluszcz to zima tez będzie
lindsay80 08:01, 24 mar 2015

ja wolałabym bluszcz, ale miskant ładnie zapełniałby tą rabatę - mimo moich preferencji on teraz wydaje mi się lepszym wyborem
Kamajla 08:49, 24 mar 2015

nawigatorka napisał(a)

Polecam a rysunek trochę na kolanie wiec bardzo roboczy

Ale to nie chodzi o to, że nie próbowałam po prostu coś nie trybi na łączach i rączka nie daje rady nanieść na papier tego co w główce...
lindsay80 09:35, 24 mar 2015

Kamajla napisał(a)

Ale to nie chodzi o to, że nie próbowałam po prostu coś nie trybi na łączach i rączka nie daje rady nanieść na papier tego co w główce...

i ja mam podobnie
ren133 09:41, 24 mar 2015

Kamajla napisał(a)