Walorem róż jest właśnie to ze zajmują trochę miejsca przez co dobrze wypełnia te rabatę bo ona będzie zdaje sie wielka... A na front nie dawałbym róży tylko coś innego.
hmmm... i dochodzimy do konkluzji "czasem mniej znaczy więcej" podoba mi się!
Tylko może faktycznie trzeba tą rabatę zwęzić.
Będę tam z miarką biegać chyba dziś wieczorem
I o różach okrywowych mam zadanie więcej się dowiedzieć. Madżenka chyba takie ma.
Mam nadzieję ze sie Edyta nie pogniewasz, ale mam pytanie do nawigatorki. Bardzo mi się spodobało co narysowałaś!Co byś proponowała zamiast róz okrywowych bo ja tę rabatę przypasowuje do mnie, ale róży tam nie chcę?
ren133, miło, że wpadłaś
Trafiłaś w sedno przy tarasie chcę róże z lawendą, rozplenicą Hameln.
Białe jak u nawigatorki
Może jakieś pnące, bo taras będzie miał pergolę.
To jest to miejsce, po lewej stronie rabata na zachód, po prawej, na południe.
I jeszcze zdjęcie z balkonu - widok na rabatę wystawioną na zachód przy tarasie
Ty też mówisz nie tym różom przy ogrodzeniu? jakie argumenty za taką decyzją?
Ufff cieszę się że nie zostałam zlinczowana ta wersja w porównaniu do poprzednich jest też dość tania i myślę że mimo wszystko elegancka.a zdanie które przywołał to moje ulubione gdy chodzi o dom i ogród można na pewno o różach coś doradzi.a jaki kolor chciałabym przy tym ogrodzeniu? Jestem za białym oczywiscie
Dziękuję za pochwaly choć nie wiem czy zasluzylam.ale jeśli pytasz to pisałaś o hortensjach i myślę że pod trawa tez by się super sprawdziły.i jakby w nogach było lyso to można je podsadzic np razchodnikami jak u Anety.a jakie hortki byś widziała u siebie