Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

Nallar 22:13, 25 lis 2014

Olili napisał(a)
W szkole byliśmy,ozdoby robiliśmy,było fajnie

Czyli dzień można zaliczyć do udanych
Dałaś radę, super tak trzymaj.
Mala_Mi 10:49, 26 lis 2014

I znów zaryzykuję stwierdzenie, że czerwony wianek cieszył się największym braniem

Muminek wczoraj też cieszył się z psich dywanów.. zdecydowanie cieplej na dywanie niż na płytkach.. plamek przybyło, ale jedliśmy różne takie samodzielnie.. a ja nie panikowałam, że ubrudzi Patrz ile radochy sprawiłaś
ewalm 12:28, 26 lis 2014

Dawno nie zaglądałam a tu same gwiazdkowe klimaty Ja jej jakoś jeszcze nie czuję w tym roku, ale spokojnie - dopiero listopad..

Najbardziej podoba mi się biała gałązkowa choinka.

buziaki, Olili
Olili 14:11, 26 lis 2014

Mala_Mi -furrorę robił wianek z Malą_Mi w środku i biała choinka z gałęzi
Cieszę się ,że dywany wykorzystywane

Ewalm- gwiazdkowe klimaty ,dlatego tak wcześnie,że w szkolnym harmonogramie imprez - spotkań mojej starszej córci,właśnie wczoraj wypadał termin wspólnego robienia ozdób (rodzice,dzieci,wychowawczyni) na kiermasz szkolny.Spotkanie rozpoczynałao się o 18-tej,bo wiadomo,wszyscy pracują.Posiedzieliśmy chyba do 20.40,więc zbyt wiele się nie zrobi,to każdy przyniósł też coś co zrobił w domu.
W ogóle to fajnie ,że jesteś ,nawet wczoraj odszukiwałam Twój wątek- patrzę a ostatni wpis jest mój i zaczęłam się martwić ,no ale jak się odnalazłaś to dobrze
Pszczelarnia 14:38, 26 lis 2014

Olili napisał(a)
Zrobiłam też wianek, który musi czekać na oprawę z żywotników chyba...więc na razie trochę chudy

Ten porywa prostotą.
Pszczelarnia 14:44, 26 lis 2014

Olili napisał(a)
Mala_Mi - Fajnie ,że o mnie myślisz,jak się dobrze przypatrzysz to na tym zdjęciu z córcią,pod zjeżdżalnią widać kawałek dywanu,poznajesz?
A córcia,kochaniec niemożliwy,cudo nasze, śliczna jest po swoich rodzicach biologicznych,bo myśmy Ją adoptowali

Ja nie poznaję ale wiem, że dywany się przydają. Pamiętacie film Lejdis (jak te 3 kobietki miały swoje problemy?) - tam występował Pan Dywanik .

I stare swetry z wełny, pięknie można np. różaneczniki okryć czasami. patent Aliny.

Olili 17:50, 26 lis 2014

Pszczelarniabold text - Lejdis widziałam pewnie ze dwa razy,ale Pana Dywanika nie mogę skojarzyć ,taka moja pamięć - dobra ,ale krótka

Fajnie,że któryś z wianków przypadł Ci do gustu
Wczoraj podczas tego spotkania w szkole udało zrobić mi się jeszcze trzy dekoracje
22:28, 26 lis 2014
Ja też zamierzam wiankować w tym roku, dziś zrobiłam pierwsze zakupy dekoratorskie, najbardziej urzekające są małe gipsowe pierniczki.
lilia 22:31, 26 lis 2014

Witaj, Olili Przyszłam z rewizytą i jestem w trakcie czytania Twojego wątku. Jestem na 12 stronie.
Temat jest dla mnie bardzo interesujący, a także dylematy jakie masz przy tworzeniu rabat, bo tez jestem na tym etapie.
Pozdrawiam i życzę dużo radości w tworzeniu ogrodu.
gardney 23:10, 26 lis 2014

Iza piekne prace, narobiliście się
Monia widzialam takie pierniczki cudne są