Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

alis 21:29, 28 paź 2016

Romcia, rzeczywiście kotem zaskoczona jestem Myślałam, że Ty psiara a Ty i kociara jak się okazuje
Basilikum 21:46, 28 paź 2016

Romcia jak tam nogi? bylas na spacerze?
roma2 21:49, 28 paź 2016

alis napisał(a)
Romcia, rzeczywiście kotem zaskoczona jestem Myślałam, że Ty psiara a Ty i kociara jak się okazuje

Zaskoczona jestem najbardziej ja. Psiara jestem i będę. Ale lubię zwierzęta i po prostu szkoda mi było stworka wywalonego na ulicę, bo durni ludzie stwierdzili, że im nie pasuje do nowego cudownego życia. Mnie Niemczyk też nie do końca "pasuje", ale co czarnuszek temu winien? Się docieramy. To dzikus jest, łazi dużo luzem po podwórku. Największy ubaw mają sąsiedzi, gdy wychodzę wieczorem i gwiżdżę na niego. Przybiega jak psiak. Koto-pies. Nawet do sklepu ze mną przy nodze lezie. Czeka na mnie i wraca przy nodze .
roma2 21:51, 28 paź 2016

Basilikum napisał(a)
Romcia jak tam nogi? bylas na spacerze?

Przebieram. Chyba udzieliło się mężowi, bo drepcze teraz i pyta o której jedziemy na działkę .
Nallar 21:51, 28 paź 2016

Kota myślałam że mam, ale na punkcie psów a tu...da, dam, wczoraj na mojej działce znalazłam małego kotka. Kilka razy wynosiłam go za ogrodzenie, ale on ciągle wracał. Dziś rano kiedy otworzyłam drzwi ujrzałam go śpiącego na wycieraczce.
Jeść mu nie dałam bo mam nadzieję że sobie pójdzie, przecież musi mieć gdzieś swój domek. A co będzie jeśli nie zechce odejść? Może macie jakieś metody na to aby przestało mu się u mnie podobać?
roma2 22:01, 28 paź 2016

Nallar napisał(a)
Kota myślałam że mam, ale na punkcie psów a tu...da, dam, wczoraj na mojej działce znalazłam małego kotka. Kilka razy wynosiłam go za ogrodzenie, ale on ciągle wracał. Dziś rano kiedy otworzyłam drzwi ujrzałam go śpiącego na wycieraczce.
Jeść mu nie dałam bo mam nadzieję że sobie pójdzie, przecież musi mieć gdzieś swój domek. A co będzie jeśli nie zechce odejść? Może macie jakieś metody na to aby przestało mu się u mnie podobać?

Nie pomogę Ewuś. Nie znam się na kotach. Dziewczyny mi tu pisały, że Niemiec jest normalny, to może One pomogą.
zoja 00:15, 29 paź 2016

roma2 napisał(a)

Zaskoczona jestem najbardziej ja. Psiara jestem i będę.(..) Największy ubaw mają sąsiedzi, gdy wychodzę wieczorem i gwiżdżę na niego. Przybiega jak psiak. Koto-pies. Nawet do sklepu ze mną przy nodze lezie. Czeka na mnie i wraca przy nodze .

pokochał Cię ten Niemczyk
wrobelki 00:40, 29 paź 2016

Do mnie też taki maluszek czarny przychodzi ja się bardzo z tego cieszę mimo że uczulenie na koty mam, ale mój młody skacze z radości jak go widzi na ogrodzie więc dokarmiam czarnuszka co by był częściej Ja uwielbiam wszystkie koty i psy z zwłaszcza rude jeszcze do wiosny byłam najszczęśliwszą posiadaczką cudnego biszkoptowo/rudego labradora ale niestety odszedł i ciężko teraz bez zwierzaka
Rumianka 17:00, 29 paź 2016

Ale smutno się zrobiło po ostatnim wpisie...Znam ten ból...
sylwia_slomc... 17:12, 29 paź 2016

Romus to ja nie pokapowałam , że to Wasz kot
A tu jak zwykle okazało się , że serce masz ze szczerego złota
Ja też bardziej psiara , ale i kotem nie pogardze, a aodkąd na wsi zamieszkałam zawsze mam choć jednego, a obecnie....4 psy i 4 koty, z tym , że dwa koty w Szmaragdowej