Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

anbu 18:59, 29 paź 2016

Nallar napisał(a)
Kota myślałam że mam, ale na punkcie psów a tu...da, dam, wczoraj na mojej działce znalazłam małego kotka. Kilka razy wynosiłam go za ogrodzenie, ale on ciągle wracał. Dziś rano kiedy otworzyłam drzwi ujrzałam go śpiącego na wycieraczce.
Jeść mu nie dałam bo mam nadzieję że sobie pójdzie, przecież musi mieć gdzieś swój domek. A co będzie jeśli nie zechce odejść? Może macie jakieś metody na to aby przestało mu się u mnie podobać?

A jak nie ma domu? biedaczysko
Nallar 20:03, 29 paź 2016

anbu napisał(a)

A jak nie ma domu? biedaczysko

Kurcze...a gdzie przyszedł na świat? gdzie jest jego mamusia?
A tak na poważnie, to wydaje mi się że ktoś mi go podrzucił chcąc pozbyć się problemu.
Kociak musiał mieć kontakt z ludźmi, bo się nie boi, wręcz się tego kontaktu domaga a tak przecież urodzone dziko koty chyba nie robią....
Dziś dwa razy pogoniła go kocica z sąsiedztwa ale zniknął tylko na chwilę i zaraz wrócił.
Ludzie są nieodpowiedzialni Trzymają niesterylizowane kotki a potem szukają sposobu aby pozbyć się maluchów. Karałabym za takie postępowanie.
U siebie w wątku wstawiłam zdjęcie biedaka.
Co ja mam z nim zrobić
roma2 19:34, 30 paź 2016

Kotowato u mnie. Ewuś nie wiem, nie macie tam jakiegoś schroniska?

Edit: o ludziach się nie wypowiem, bo po tym co przeczytałam u Ciebie, musiałabym użyć samych przekleństw. I Danusia mnie wywali z forum, za używanie "słów".
roma2 19:40, 30 paź 2016

Kochani, wrócę we wtorek, bo czas potrzebny rodzinie teraz. Ale obiecałam jakieś zdjęcie. Pan grab.

AnnaCh 19:48, 30 paź 2016

No cudny brat moich
Basilikum 20:04, 30 paź 2016

Rmciu rodzina najwazniejsza
graba tez mam dowiedzialam sie niedawn, ze go mam i ze to grab) piekny zolty kolor teaz ma
Nett 22:46, 30 paź 2016

Grab super, tym bardziej, że sadzony w taką pogodę. Chciałabym mieć miejsce na drzewa jeszcze, ale chyba nie da rady. Pozdrowienia od dwóch Rudych
Gruszka_na_w... 21:57, 31 paź 2016

Bardzo ładny okaz grabiszcza! Niech rośnie jak na drożdżach.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
MirellaB 00:44, 01 lis 2016

Romka ja też się zastanawiam nad drzewami. Może graby? U mnie miejsca mało, więc tylko coś kolumnowego.
Twój bardzo ładny okaz - niech zdrowo rośnie
Makusia 14:48, 02 lis 2016

Piękne grabiszcze! Dorodne! Tfu tfu