Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 08:35, 11 sie 2017

hahahaha
Wiesz, Monika, że ja po prostu lubię ryć? Sadzić coś i obserwować jak rośnie? Nie wiem gdzie tu warzywnik zrobię na wiosnę, ale zrobię, choćby i na środku trawnika

Na działkę już niby mogę sobie pozwolić, ale na razie myślę gdzie i jaka. Może po prostu ogródek działkowy znajdę, ale z drugiej strony nie bawi mnie dojeżdżanie, więc póki co ryję u Rodziców w ogrodzie. Dziś sadzę zimowity

miłego dnia!!!
Urszulla 10:50, 11 sie 2017

Miłej pracy może się tam jednak zadomowisz na stałe z czasem mniejsze koszty i więcej możliwości na podróżowanie bo chyba to lubisz najbardziej pozdrawiam.
malkul 11:37, 11 sie 2017

popcorn napisał(a)
hahahaha
Wiesz, Monika, że ja po prostu lubię ryć? Sadzić coś i obserwować jak rośnie? Nie wiem gdzie tu warzywnik zrobię na wiosnę, ale zrobię, choćby i na środku trawnika

Na działkę już niby mogę sobie pozwolić, ale na razie myślę gdzie i jaka. Może po prostu ogródek działkowy znajdę, ale z drugiej strony nie bawi mnie dojeżdżanie, więc póki co ryję u Rodziców w ogrodzie. Dziś sadzę zimowity

miłego dnia!!!

szkoda życia dla rycia, u rodziców masz gdzie to tam sie wyzyj
jankosia 01:20, 12 sie 2017

malkul napisał(a)

szkoda życia dla rycia, u rodziców masz gdzie to tam sie wyzyj

O to to, popieram Tu sobie poryj, wyżyj się, a działkę to kupisz tę idealną, wielką czy małą- jaka ci tam pasuje, ale taką żeby samą przyjemnością było tam samo przebywanie Po co ci działka do samego rycia? Nie przesadzaj A jak już zamieszkasz gdzieś w Azji to zaprosisz mnie do siebie? Plissss plissss
popcorn 21:04, 12 sie 2017

Ja chcę działkę z domem, docelowo. Tyle że na razie mogę sobie pozwolić na samą działkę, tylko ale budowlaną, a to już coś

Monia, jasne że Cię zaproszę, tylko że ja się na razie nigdzie nie wybieram. Jak Młoda się usamodzielni, to wtedy. Jeszcze z 10 lat. I istnieje szansa że wtedy już nie będzie mi się chciało...

Pozdrawiam Was
Mala_Mi 13:35, 13 sie 2017

Jak rodzice zobaczą że ogród piękniej, a sąsiedzi mówią, ale się zrobiło ładnie, to dadzą i stare drzewa upinkolić

Psiunia fajna, ale już tego rasowego kota chwaliłam
popcorn 14:02, 14 sie 2017

Na razie ma polecieć parometrowy świerk srebrny, bo włazi na przyłązce elektryczne to już coś, pod nim / jak już zniknie planuję rabatę kulkową z buksami i stipą i czosnkami

psiunię mam cały tydzień pod opieką, bo Młoda na pontonach na Dunajcu itp w tym tygodniu

odchwaszczam tu, wczoraj posadziłam poletko zimowitów. Od dziś zdejmuję pas darni wzdłuż tujowego żywopłotu, we wrześniu chcę poprzenosić trochę roślin jeszcze z mojego starego ogrodu.

miłego!!!
Catalinasdiary 15:33, 14 sie 2017

Ale jestem ciekawa Twojego nowego ogrodu. Będzie się działo. Tak szybko działasz że czuję wyrzuty sumienia że u mnie tak wolno to idzie.
popcorn 08:29, 16 sie 2017

Robię nową rabatę, pod rośliny które zamierzam przywieźć ze starej działki.
Wczoraj prawie całą
Zdejmuję darń wzdłuż tujek.
Jeszcze jedną taką zrobię. a potem we wrzesniu przytargam rośliny i saaaadzę

nie martw się że wolno idzie, co nagle to po diable
Kasya 08:35, 16 sie 2017

popcorn napisał(a)
Robię nową rabatę, pod rośliny które zamierzam przywieźć ze starej działki.
Wczoraj prawie całą
Zdejmuję darń wzdłuż tujek.
Jeszcze jedną taką zrobię. a potem we wrzesniu przytargam rośliny i saaaadzę

nie martw się że wolno idzie, co nagle to po diable

czy bedziesz robila ogrodek w stylu starego czy calkiem cos innego ?