Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 19:49, 31 lip 2025

mirkaka 19:51, 31 lip 2025

mirkaka 19:52, 31 lip 2025

mirkaka 19:54, 31 lip 2025

Alija napisał(a)

Mirka, kolorowy, piękny lipcowy ogród. Rudbekia u mnie też rządzi się sama.

Uwielbiam ją za to że tak pięknie potrafi sobie znaleźć miejsce Sama nigdy bym tak nie wymyśliła
TAR 20:58, 31 lip 2025

Kawalek floksa jak sie znajdzie tego jaskrawego ale jak juz skonczylas to bez problemu. Seslerie mam. Wiecej nie wezme bo jestem strasznie w niedoczasie sadzeniowym przez pogode i przez chorobe.
TAR 20:59, 31 lip 2025

Mirka czy na ostatnim zdjeciu z kamieniem masz adiantum venustum?

Koniecznie musze Cie odwiedzic ogrod masz piekny. 2 ostatnie tygodnie sierpnia mam urlop moze wtedy znalazlabys chwilke.
Ewa777 22:49, 31 lip 2025

mirkaka napisał(a)

Ewa, mam już ukopane, mam też czerwone floksy dla ciebie- siewki, te jaskrawe na zdjęciu chcesz? A Fioletowego też chcesz? Podrzuciłabym jutro jak będziesz w domu, ale jeśli was nie ma to nie, bo uschną. mam też dla Tar rudbekie, to możesz jej dać bo macie jakiś kontakt ze sobą

O mamuniu! Ale bogactwa. Biore , jak dają Mireczko, odpisałm u siebie, ale tu też napiszę. Jestem jutro w domu do 14.00-15.00. Odwiedzi mnie koleżanka, ale to w niczym nie przeszkadza, żebyś do mnie wpadła. Poradzisz mi, jak mam przechować rudbekie dla TAR?

Wszystkie Twoje floksy są przepiękne. Te jaskrawe będą pasowały do moich hortensji
Roocika 10:19, 01 sie 2025

mirkaka napisał(a)

Dziękuję za informacje o róży. Jest spora to może dla jednej znajdę miejsce Tym bardziej, że te przy tarasie chcę usunąć więc zostaną tylko the fairy.

To połączenie bardzo mi przypadło do gustu. To jakiś przetacznikowiec?
mirkaka 14:16, 01 sie 2025

TAR napisał(a)
Mirka czy na ostatnim zdjeciu z kamieniem masz adiantum venustum?

Koniecznie musze Cie odwiedzic ogrod masz piekny. 2 ostatnie tygodnie sierpnia mam urlop moze wtedy znalazlabys chwilke.

Roślinki dla Ciebie już u Ewy czekają , tak, to adiantum venustum, darowany przez Vitę
Zapraszam, jak tylko będę w domu bo jak będzie pogoda to pewnie będziemy nad jeziorami wdzydzkimi
mirkaka 14:19, 01 sie 2025

Roocika napisał(a)

Dziękuję za informacje o róży. Jest spora to może dla jednej znajdę miejsce Tym bardziej, że te przy tarasie chcę usunąć więc zostaną tylko the fairy.

To połączenie bardzo mi przypadło do gustu. To jakiś przetacznikowiec?

Też bardzo lubię to połączenie, tak Asiu, to przetacznikowiec , ale jaki, pewnie kupowany bez nazwy Wysoki, fajnie się rozrasta, ale powinnam go podwiązać żeby się nie rozłaził, zawsze za późno o tym pomyślę