Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

ElzbietaFranka 17:33, 31 maj 2017

Witam ponownie, bylam tydzien temu z pączusiow juz piekne kwiaty.
Cos pieknego. Warto ogladac po kilka razy.
Madzenka 06:38, 01 cze 2017

Eksplozja kolorów u Ciebie. Jak lubimy takie kolorowe kadry po wielu miesiaćach brązów i szarości!
vita 08:54, 01 cze 2017

Pokazuj, pokazuj, azalie boskie! Taka potężna dawka energii
Jakie masz doświadczenia z posłonkiem? U mnie padły po zimie trzy, już takie kilkuletnie. Jest krótkowieczny?
Czekam na następne fotki
Makusia 10:11, 01 cze 2017

Mirko urodzaj u Ciebie koloru- eksplozja prawdziwa! Pięknie!
Ewa777 14:39, 01 cze 2017

mirkaka napisał(a)
Wszystkim za słowa uznania wielkie dzięki Kasiu, Ewo, Wiktorio, Tereniu

Z tego miejsca to bym nie wychodziła jeszcze przez 2 tygodnie Tak tu uroczo

Ale u Ciebie dużo kwitnących roślin U mnie jeszcze róże i piwonie śpią.
Dorota123 16:41, 01 cze 2017

Ogród wygląda jak zaczarowana kraina. Tylko usiąść i oddać się pięknym marzeniom, żeby tak dało się zrobić - kopiuj, wklej i mam tak pięknie. wiem nie da się.
ania1110d 07:36, 02 cze 2017

Witam.Czytam że wszystkiego po trochu a tu wpadam i takie miłe zaskoczenie aż miło patrzeć na te piękne zdj.Azali prześliczne a jakie duże no tylko pozazdrościć.
Już wpisuje ogród do oglądania a że jestem tu od niedawna to muszę troszkę nadrobić a tu cały czas jakieś ciekawe ogrody wpadają mi pod rękę i jak tu się nie wpisać.
Pozdrawiam
mirkaka 09:47, 02 cze 2017

ElzbietaFranka dziękuję Elu, wpadaj często, niektóre azalie już przekwitają, inne dopiero w pełnym rozkwicie
Madżenko ogród tworzyłam długo przed O, teraz te kolory pewno bardziej bym pogrupowała
Vita Wiktorio, posłonek mam od początku mojego ogrodu czyli prawie 20 lat.
Wysiewałam go z nasion, wiele krzewinek już wyginęło, one się starzeją, trzeba je po kwitnieniu tak jak lawendę przyciąć, ale tylko te części zielone i zostawić ok 2 cm zielonych. Jednak po kilku latach starzeje się. U mnie sam się odnawia, czyli wysiewa, stąd mam go nieustannie Lubi suche słoneczne stanowisko, widzisz u mnie wyrósł w kostce brukowej, nigdy niezasilany i nigdy niepodlewany
Makusia Marto, tak na monotonię nie mogę narzekać
Ewa też lubię to miejsce Róże jeszcze nie kwitną, dopiero jedna gałązka pod murem, piwonia majowa zawsze jest pierwsza, druga pędzona w donicy bo kupowana wiosną, więc wsadziłam do donicy i trzymałam w domu jak było zimno. Te w gruncie jeszcze czekają:
Dorota ha a ja bym tak nie chciała kopiuj wklej, najbardziej lubię jednak zasuwać fizycznie z łopatą, wtedy gęba mi się sama śmieje
ania 1110d Aniu, witaj, cieszę się z wizyt każdego nowego gościa, tym bardziej że Ci się u mnie podoba. Muszę się przyznać że byłam już u Ciebie, pięknie masz, tylko nie pamiętam czy się wpisywałam.
Wszystkiego po trochu miało właśnie znaczyć rododendrony, azalie, róże i hortensje, bo to główni aktorzy u mnie Cała reszta to do nich dodatki
ania1110d 11:18, 02 cze 2017

Mirka tytuł jest super ale jeszcze bardziej wciaga jak się wejdzie do Twojego ogrodu.A te dodatki to nie takie skromne.
Nie widzę wpisu ale dzięki za odwiedziny i zapraszam jeszcze nie raz na spacerki po moim ogrodzie
elka_ 11:02, 03 cze 2017

mirkaka napisał(a)

Ach... na taki spektakl warto czekać cały rok
Rabaty cudne!