ElzbietaFranka dziękuję Elu, wpadaj często, niektóre azalie już przekwitają, inne dopiero w pełnym rozkwicie
Madżenko ogród tworzyłam długo przed O, teraz te kolory pewno bardziej bym pogrupowała
Vita Wiktorio, posłonek mam od początku mojego ogrodu czyli prawie 20 lat.
Wysiewałam go z nasion, wiele krzewinek już wyginęło, one się starzeją, trzeba je po kwitnieniu tak jak lawendę przyciąć, ale tylko te części zielone i zostawić ok 2 cm zielonych. Jednak po kilku latach starzeje się. U mnie sam się odnawia, czyli wysiewa, stąd mam go nieustannie

Lubi suche słoneczne stanowisko, widzisz u mnie wyrósł w kostce brukowej, nigdy niezasilany i nigdy niepodlewany
Makusia Marto, tak na monotonię nie mogę narzekać

Ewa też lubię to miejsce

Róże jeszcze nie kwitną, dopiero jedna gałązka pod murem, piwonia majowa zawsze jest pierwsza, druga pędzona w donicy bo kupowana wiosną, więc wsadziłam do donicy i trzymałam w domu jak było zimno. Te w gruncie jeszcze czekają:
Dorota ha a ja bym tak nie chciała kopiuj wklej, najbardziej lubię jednak zasuwać fizycznie z łopatą, wtedy gęba mi się sama śmieje
ania 1110d Aniu, witaj, cieszę się z wizyt każdego nowego gościa, tym bardziej że Ci się u mnie podoba

. Muszę się przyznać że byłam już u Ciebie, pięknie masz, tylko nie pamiętam czy się wpisywałam.
Wszystkiego po trochu miało właśnie znaczyć rododendrony, azalie, róże i hortensje, bo to główni aktorzy u mnie

Cała reszta to do nich dodatki