Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Ewa777 22:12, 04 cze 2022

Ewa777 22:16, 04 cze 2022

Ewa777 22:18, 04 cze 2022

Alija 07:25, 05 cze 2022

mirkaka napisał(a)
Dziękuję i ja za przemiłą wizytę, dla mnie za krótką, nie nasyciłam się pogaduchami z Wami
Biała azalia Persil i rh Sammetglut teraz najpiękniejsze jak dla mnie Guernsey Cream wspiął się na niego

Mirko, ja tylko wirtualnie pospacerowałam po Twoim ogrodzie, ale i tak jestem nim zachwycona.
Twoje rodki są przepiękne, kolory i rozmiary robią wrażenie.
sylwia_slomc... 13:07, 05 cze 2022

Ogrodem się zachwycam, ale po przeczytaniu o ukorzenianiu magnolii i powojników nadal mam szeroko otwartą buzię
mirkaka 22:25, 05 cze 2022

Ewa, cała przyjemność po mojej stronie
Było bardzo miło, szkoda że tak krótko.

Alicjo bardzo dziękuję,

Sylwia jestem ciekawa czy coś z tego będzie, powojnik już raz udało mi się tak ukorzenić, ale magnolia ? zobaczymy
basia3012 23:43, 06 cze 2022

Mirko, ależ nacieszyłam oczy Twoim ogrodem. Wiadomo, rodki to teraz królują. Nie można się na nie napatrzeć. Są przepiękne. Nie dość, że cudne kolory, zdrowe to jeszcze takie ogromne. Można na nie patrzyć godzinami i nigdy dosyć.
Azalie też cudne a jeśli jeszcze pachną to w ogóle super.
Oczywiście zachwycają też i funkie i hakonki w obwódkach, cała konstrukcja ogrodu i w ogóle wszystko.
Można pisać i wymieniać jeszcze wiele roślin i elementów Twojego ogrodu. Jest po prostu przepiękny.
Dziękuję za moc wrażeń.
Pozdrawiam serdecznie.
vita 09:38, 07 cze 2022

Wspaniały spektakl, cudowne zdjęcia, dziękuję
Po różanecznikowej przygodzie inaczej patrzę na kwasoluby. Ich piękno w dużej mierze zależy od właściwej pielęgnacji. Niby to jest oczywiste, ale na przykład w ogrodzie bylinowym różaneczniki zawsze będą na drugim planie. Ty tę sztukę pielęgnacji opanowałaś do perfekcji, dużo się można od ciebie nauczyć
Mam azalię 'Persil', nawet dwie, muszę o nie odpowiednio zadbać.
mirkaka 18:32, 07 cze 2022

basia3012 napisał(a)
Mirko, ależ nacieszyłam oczy Twoim ogrodem. Wiadomo, rodki to teraz królują. Nie można się na nie napatrzeć. Są przepiękne. Nie dość, że cudne kolory, zdrowe to jeszcze takie ogromne. Można na nie patrzyć godzinami i nigdy dosyć.
Azalie też cudne a jeśli jeszcze pachną to w ogóle super.
Oczywiście zachwycają też i funkie i hakonki w obwódkach, cała konstrukcja ogrodu i w ogóle wszystko.
Można pisać i wymieniać jeszcze wiele roślin i elementów Twojego ogrodu. Jest po prostu przepiękny.
Dziękuję za moc wrażeń.
Pozdrawiam serdecznie.

Basiu, zawsze tak pięknie piszesz, dziękuję
mirkaka 18:40, 07 cze 2022

vita napisał(a)
Wspaniały spektakl, cudowne zdjęcia, dziękuję
Po różanecznikowej przygodzie inaczej patrzę na kwasoluby. Ich piękno w dużej mierze zależy od właściwej pielęgnacji. Niby to jest oczywiste, ale na przykład w ogrodzie bylinowym różaneczniki zawsze będą na drugim planie. Ty tę sztukę pielęgnacji opanowałaś do perfekcji, dużo się można od ciebie nauczyć
Mam azalię 'Persil', nawet dwie, muszę o nie odpowiednio zadbać.

Dziękuję, dlatego nie sadzę różaneczników na rabatach bylinowych, muszą mieć inną ziemię niż byliny a o Persil zadbaj bo jest piękna, ja ją uwielbiam.

Już wiem jaki storczyk ocalał, to Ulla Silkens

i jeszcze trochę azalii