UlaB
23:29, 08 cze 2016
Gdzie robilas zakupy?
Mam ten zwykły wielosił, z zielonymi liścmi i niebieskimi kwiatami - fajny jest, bardzo długo trzyma liscie i długo mi kwitł. Kiedys pewnie bede go dzielic wiec jesli nei masz takiego to wystarczy dac znac
Bardzo ładnie rosną Ci ostrózki
U mnie w jednym miejscu nie bardzo ale reszta sie zadomowiła. W ostatnią sobote kupiłam 4 klemki, a tydzien wczesniej taką fajną fioletowo-kobaltową ostrózkę - bardzo mi sie podoba. Oczywiscie gdy wzielam sie za sadzenie tych clematisów okazało sie, ze 2 które posądzałam o śmierc odbiły od korzeni, ale to nic - zmiesciły się
Dzisiaj przyszły do mnie carexy - kupiłam po kilka sadzonek montany i spring. Musze jeszcze dokupic 2 miskanty - szukam gracka i goliatha. O ile ten drugi jest zdaje sie na berlinga, to z grackiem chyba jest kłopot w tym roku. W piatek wypuszcze sie do Lasbudu (chociaz juz nei powinnam).
Róze widze ładnei Ci rosną
Chodzisz napawać sie zapachem? Ja codziennie chodzę wąchać MW - razem z młodym
Chyba zadna z moich róż nie dorównuje jej zapachem, ale zobacze jak będzie z tegorocznymi.

Mam ten zwykły wielosił, z zielonymi liścmi i niebieskimi kwiatami - fajny jest, bardzo długo trzyma liscie i długo mi kwitł. Kiedys pewnie bede go dzielic wiec jesli nei masz takiego to wystarczy dac znac

Bardzo ładnie rosną Ci ostrózki

Dzisiaj przyszły do mnie carexy - kupiłam po kilka sadzonek montany i spring. Musze jeszcze dokupic 2 miskanty - szukam gracka i goliatha. O ile ten drugi jest zdaje sie na berlinga, to z grackiem chyba jest kłopot w tym roku. W piatek wypuszcze sie do Lasbudu (chociaz juz nei powinnam).
Róze widze ładnei Ci rosną