Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Monika76 19:53, 26 wrz 2015

Sylwia naturalnie że byłam, podziwiałam również. W tym roku przerobię jeszcze wrzosowisko bo kicha z niego wyszła, w przyszłym biorę się za różaną rabatę bo jest fatalna.
sylwia_slomc... 20:26, 26 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Sylwia mam nadzieję, że nie myślisz jak koleżanka powyżej, że na siłę wychwalam Twój ogród? Mnie naprawdę bardzo się podoba i wychwalam go pod niebiosa bo jest wspaniały, niesamowity i jedyny w swoim rodzaju. Gdybym tak nie myślała, a pisała same wspaniałości wtedy byłoby to głupie, racja. Ale nie mam w zwyczaju wychwalać czegoś, co do mnie nie przemawia. A miejsce do biesiadowania to taka wisienka na torcie . W takim miejscu taka ilość światła to moim zdaniem plus, bo tworzy się fajny nastrój. Jasno to musi być na sali operacyjnej . Pocieszać to Ciebie nie trzeba, a raczej zazdrościć Ci genialnych pomysłów, które wcielasz w życie z prędkością światła . Buźka .

Kasia jakbym Cię nie poznała to bym może uwierzyła, wiesz że cenię sobie szczerość i sama tego nie skąpię. Każdy ma prawo do ogrodu swoich marzeń i grunt to dążyć do ich spełnienia, a ile czasu nam to zajmie to inna sprawa. Buziam Was wszystkich, a szczególnie dzieciaki
sylwia_slomc... 20:29, 26 wrz 2015

eee_taam napisał(a)

nie chcę tego cytować...bo czytanie mnie zmęczyło

ale koleżanko miła kachat.....lubimy tu słuchać uwag ...ja nawet krytykę szczerą wolę ... lepsze to niż tiutanie - zapraszam do mnie bo może mi toje uwagi pozwlą spojrzeć inaczej na mój narcyzm

ale moja prośba do ciebie ....może napisz 1 zdanie góra 3 zdania ...i nie męcz nas takimi wypracowaniami

No Justynko, nie ujęłabym tego lepiej
Katkak 20:32, 26 wrz 2015

No jasne, poza tym tworzenie ogrodu marzeń musi trwać, bo to i czas i kasa. Ja swojego mikruska jeszcze przez lata będę dopieszczać, a co dopiero Twoje smoczysko. Ale to jest właśnie cudowne, prawda? Tworzenie swojego kawałka raju na ziemi . A u Ciebie już teraz jest ekstra, to za parę lat będzie perełeczka, że hej . Też Was ściskam .
sylwia_slomc... 20:34, 26 wrz 2015

Monika76 napisał(a)
Sylwia naturalnie że byłam, podziwiałam również. W tym roku przerobię jeszcze wrzosowisko bo kicha z niego wyszła, w przyszłym biorę się za różaną rabatę bo jest fatalna.

Na Kondziowym można się wzorować, u mnie wrzosy cuś zaczęły chorować i to te świeżo posadzone, mam nadzieje, że nie przywlekłam z nimi choroby, profilaktycznie potraktowałam na grzyba
sylwia_slomc... 20:44, 26 wrz 2015

Katkak napisał(a)
No jasne, poza tym tworzenie ogrodu marzeń musi trwać, bo to i czas i kasa. Ja swojego mikruska jeszcze przez lata będę dopieszczać, a co dopiero Twoje smoczysko. Ale to jest właśnie cudowne, prawda? Tworzenie swojego kawałka raju na ziemi . A u Ciebie już teraz jest ekstra, to za parę lat będzie perełeczka, że hej . Też Was ściskam .

Moje smoczysko potrzebuje jeszcze masę czasu i roboty, a u Ciebie już bardzo ładnie
Mala_Mi 22:09, 26 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Moje smoczysko potrzebuje jeszcze masę czasu i roboty, a u Ciebie już bardzo ładnie

Dlatego sadź materiał na ogród, bo małe to taniej.. i dziel to co sie da podzielić...
sylwia_slomc... 22:17, 26 wrz 2015

Mala_Mi napisał(a)

Dlatego sadź materiał na ogród, bo małe to taniej.. i dziel to co sie da podzielić...

Tak robię
sylwia_slomc... 22:26, 26 wrz 2015

Justynka to oceniaj William to czy nie William

sylwia_slomc... 22:29, 26 wrz 2015

Jeszcze mi teraz kwitnie taka

i taka

i taka

i taka