Karola wiedziałam, że śliczne róże kupisz
Ta pierwsza ma tak błyszczące liście jak po spryskaniu nabłyszczaczem
Obie mają piękny kolor
Posadziłaś już je?
Fajne zdjęcia wieczorową porą
Coraz bardziej podobają mi się te lampiony, ale jeszcze się boję kupić ze względu na bezpieczeństwo Kubusia - on jest nieprzewidywalny.
Judy niech się zbiera - czekam na jej kwiaty Ten opis, który wstawiłaś poprzednim razem tzn.cytat mam ciągle w pamięci
Trzmieliny też mam do Cięcia już chyba trzeci raz będę cięła
Szkoda, że Maluśkiewicz mały, bo piękne rośliny kupujesz i i tyle cudności byś jeszcze kupiła
Dziękuję takie miłe słowa z samego rana będzie dobry dzień
Róż jeszcze nie posadziłam, pewnie w weekend jakoś się zepnę. Staram się opracować w głowie koncepcję tego miejsca Wiesz, bo to ostatni skrawek do zagospodarowania. I muszą tam rosnąć jeszcze bezcenne poziomki doglądane przez dziewczynki kilkadziesiąt razy dziennie
Bardzo mi się podoba Jarocin. Kolor między różem a maliną.I tych kwiatów będzie mnóstwo,a do tego piękne liście. Ma kwitnąć aż do października Mam być zadowolona
Lampiony są super, są świeczki LED udające palące się świece z migającym płomieniem i wyglądają nieźle idealne dla rodzin z małymi dziećmi Ja palę zwykłe świeczki ale dziewczyny zazwyczaj już śpią
Jude jest atakowana ostatnio przez wszelkie gatunki mszyc, wczoraj ściągałam spod liści jakieś badziestwa znów. Polecam Małego Księcia, tam są same takie piękne cytaty.
Mam w nocy akcję Kuba i nie śpię. Dobrze, że O jest to jakoś trwam. Kąpał się w basenie, nie chciał wyjść, mimo kremu z filtrem ręce ma bardzo opalone i cały jest rozpalony. Dobrze, że miał bluzeczkę.
Woda wypłukuje filtry. Biedny Kubulek. Mam nadzieję, że już lepiej. Słońce i takie temperatury są grozne dla Okruszków .
Jarocin obficie kwitnie ale nie pachnie a Mme Isaac Pererie pachnie mocno różano, z płatków można robić konfiturę różaną to róża burbońska z 1881roku . Sto lat przede mną ją wyhodowano.