Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Mixtoorka 21:58, 20 cze 2016

Róża "Jarocin"

krzaczasta róża, ma masę pączków. piękne i błyszczące liście.

Mme Issac Pererie

historyczna róża, pięknie pachnąca różano

Mixtoorka 22:07, 20 cze 2016

Jude the Obsure obiecuje

Muszę "uczesać" tę pannę...

mój malutki Klonik Shirasawanum

Mixtoorka 22:11, 20 cze 2016

wieczór

Mixtoorka 22:14, 20 cze 2016

nocą Jarocin zmienia kolor

MirellaB 06:40, 21 cze 2016

Karola wiedziałam, że śliczne róże kupisz
Ta pierwsza ma tak błyszczące liście jak po spryskaniu nabłyszczaczem
Obie mają piękny kolor
Posadziłaś już je?
Fajne zdjęcia wieczorową porą
Coraz bardziej podobają mi się te lampiony, ale jeszcze się boję kupić ze względu na bezpieczeństwo Kubusia - on jest nieprzewidywalny.
Judy niech się zbiera - czekam na jej kwiaty Ten opis, który wstawiłaś poprzednim razem tzn.cytat mam ciągle w pamięci

Trzmieliny też mam do Cięcia już chyba trzeci raz będę cięła

Szkoda, że Maluśkiewicz mały, bo piękne rośliny kupujesz i i tyle cudności byś jeszcze kupiła

Miłego dnia Karolka.
Mixtoorka 09:05, 21 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Karola wiedziałam, że śliczne róże kupisz
Ta pierwsza ma tak błyszczące liście jak po spryskaniu nabłyszczaczem
Obie mają piękny kolor
Posadziłaś już je?
Fajne zdjęcia wieczorową porą
Coraz bardziej podobają mi się te lampiony, ale jeszcze się boję kupić ze względu na bezpieczeństwo Kubusia - on jest nieprzewidywalny.
Judy niech się zbiera - czekam na jej kwiaty Ten opis, który wstawiłaś poprzednim razem tzn.cytat mam ciągle w pamięci

Trzmieliny też mam do Cięcia już chyba trzeci raz będę cięła

Szkoda, że Maluśkiewicz mały, bo piękne rośliny kupujesz i i tyle cudności byś jeszcze kupiła

Miłego dnia Karolka.

Dziękuję takie miłe słowa z samego rana będzie dobry dzień

Róż jeszcze nie posadziłam, pewnie w weekend jakoś się zepnę. Staram się opracować w głowie koncepcję tego miejsca Wiesz, bo to ostatni skrawek do zagospodarowania. I muszą tam rosnąć jeszcze bezcenne poziomki doglądane przez dziewczynki kilkadziesiąt razy dziennie

Bardzo mi się podoba Jarocin. Kolor między różem a maliną.I tych kwiatów będzie mnóstwo,a do tego piękne liście. Ma kwitnąć aż do października Mam być zadowolona

Lampiony są super, są świeczki LED udające palące się świece z migającym płomieniem i wyglądają nieźle idealne dla rodzin z małymi dziećmi Ja palę zwykłe świeczki ale dziewczyny zazwyczaj już śpią

Jude jest atakowana ostatnio przez wszelkie gatunki mszyc, wczoraj ściągałam spod liści jakieś badziestwa znów. Polecam Małego Księcia, tam są same takie piękne cytaty.

Miłego dnia Mirellko!

MirellaB 03:49, 25 cze 2016

Karola, a czy te róże co kupiłaś pachną?

Mam w nocy akcję Kuba i nie śpię. Dobrze, że O jest to jakoś trwam. Kąpał się w basenie, nie chciał wyjść, mimo kremu z filtrem ręce ma bardzo opalone i cały jest rozpalony. Dobrze, że miał bluzeczkę.
Kacha123 06:36, 25 cze 2016

Bardzo romantyczny Maluśkiewicz - te róże i te lampiony
Mixtoorka 15:52, 25 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Karola, a czy te róże co kupiłaś pachną?

Mam w nocy akcję Kuba i nie śpię. Dobrze, że O jest to jakoś trwam. Kąpał się w basenie, nie chciał wyjść, mimo kremu z filtrem ręce ma bardzo opalone i cały jest rozpalony. Dobrze, że miał bluzeczkę.

Woda wypłukuje filtry. Biedny Kubulek. Mam nadzieję, że już lepiej. Słońce i takie temperatury są grozne dla Okruszków .

Jarocin obficie kwitnie ale nie pachnie a Mme Isaac Pererie pachnie mocno różano, z płatków można robić konfiturę różaną to róża burbońska z 1881roku . Sto lat przede mną ją wyhodowano.
Mixtoorka 15:53, 25 cze 2016

Kacha123 napisał(a)
Bardzo romantyczny Maluśkiewicz - te róże i te lampiony

No bardzo

Pokazałam Witoldowi Twojego klona.....zobaczymy czy nie padnie z wrażenia