Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

MirellaB 00:34, 29 cze 2016

Jasne, że w takim przypadku to szkoda kasy na małe rośliny.
A nie chcesz sprzedać tej działki?

Karola kanciki pierwsza klasa
Polubiłaś je robić?
Mixtoorka 08:49, 29 cze 2016

Kanciki to jak pielenie... robię bo muszę ale przynajmniej ład i skład . Ale fajnie to wygląda i warto. Poza tym no ja mam kilka metrów

Mirellko nasza działka na RODOS to nasz azyl, mieszkamy w mieście w okropnym ścisku, i przy drodze krajowej. Można usiąść na tarasie i wypić kawę, ale ani dzieci nie mają gdzie biegać. Poza tym ja uwielbiam warzywka mieć swoje. W tym roku nie mam nic ale zawsze miałam. Koło domu to wiesz, że już na nic nie mam miejsca .. Tam odpoczywamy w weekendy, dziewczyny szaleją.

M ogarnia ten bajzel. Może potrzebny był nam ten kubeł zimnej wody. Właśnie kopią kable i będzie prąd kupię sobie maleńką kosiarkę i będę mogła ogarniać się sama.

Jesteśmy teraz uwiązani do mamy, ktoś zawsze musi być w domu. Choroba ogranicza naszą mobliność. Ale musimy wykorzystać też ten dany nam czas, no on nie wróci. I nie będzie trwał bez końca

A działkę ogarniemy. I fasolke jeszcze posieje bo ja tę działkę mam właśnie dla fasolki szparagowej, którą uuuuwielbiam Zawsze mam różne odmiany, wszystkie uwielbiam
Mixtoorka 09:45, 29 cze 2016

Znów leje....
Karol99 09:55, 29 cze 2016

Ale chociaż ogród podleje. Deszcz mógłby padać w nocy, a w dzień byłaby piękna pogoda.
olga80 10:01, 29 cze 2016

O kanciki pierwsza klasa Masz mały ogródeczek,ale bardzo przemyślany i zadbany

u mnie też fasolki szparagowej łany są ja mój synuś możemy jeść ją na śniadanie obiad i kolację
Mixtoorka 10:16, 29 cze 2016

Karol99 napisał(a)
Ale chociaż ogród podleje. Deszcz mógłby padać w nocy, a w dzień byłaby piękna pogoda.

Eh z tym podlewaniem....miałam strzyc bukszpany...

A może przejdzie do popołudnia? Choć niebo całe zaciągnięte chmurami...
Mixtoorka 10:20, 29 cze 2016

olga80 napisał(a)
O kanciki pierwsza klasa Masz mały ogródeczek,ale bardzo przemyślany i zadbany

u mnie też fasolki szparagowej łany są ja mój synuś możemy jeść ją na śniadanie obiad i kolację

Tereniu, dziękuję. O tak, przemyślany....myślałam i myślałam i mózg mi parował...samej sobie ciężko mi się zadowolić

Ale podoba mi się to co zrobiłam i cieszy mi buzię. Większość roślin, o których marzyłam - mam, rodzince też się podoba. I to najważniejsze.

Zawsze mam zieloną, moją ukochaną. Żółtą, fioletową i te szersze w różowe ciapki i kocham wszystkie!
Anda 10:55, 29 cze 2016

Hej Hej, jak tam Twoja Jude? Jak pada, to pewnie jeszcze nie rozkwitła. Za to bez pięknie podrośnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 11:37, 29 cze 2016

Anda napisał(a)
Hej Hej, jak tam Twoja Jude? Jak pada, to pewnie jeszcze nie rozkwitła. Za to bez pięknie podrośnie

Jude już widać żółtawe płatki, wyszło właśnie słonko i mam nadzieję, że rozkwitnie. Ostanio mnie w jeden dzień zaskoczyła

Wrócę z pracy to obfocę
Mixtoorka 14:44, 30 cze 2016

Na Jude liczę dziś...rano była już prawie, prawie....

Wczoraj bawiłam się we fryzjera, obciachałam 3 thuje Danica, kulki bukszpanowe i stożek- to pierwszy raz. Dużymi nożycami szpalerowymi. Już nie nożyczkami

Dałam radę, ale dziś jeszcze sprawdzę gdzie wyszła kompromitacja i się pochwalę, gdy będzie czym