Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Pszczelarnia 17:32, 30 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)
Ewuniu, mój bez Black Tower przybiera na masie. Co prawda jedyny kwiat przekwitł i obeschł... nie ma owoców, ale może to lepiej.

Mój wątlejszy. Czekam na Jude. W pąku jest bardziej żółta czy kremowa?
MirellaB 20:55, 30 cze 2016

RODOS fajnie
Pewnie, że wszytko ogarniesz, jak nie Ty to kto?

Czekam na Twoją Jude

nicol21 22:51, 30 cze 2016

Super ogródek jest, kanciki profeska! Nowa róża ma bardzo ładny kwiat.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mixtoorka 08:27, 01 lip 2016

Dziewczyny...Jude : jest kwiat, ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia...bo słońce zaszło jak wróciłam do domu i był mecz...

Witaj Pszczółko! Kwiat Jude ma kolor morelowy, trochę kremu, żółci i pomarańczu. Postaram się coś wymyślić, żeby wrzucić jak najprędzej tę fotkę.

Ewelina, nowa róża ma piękny, pełny kwiat a do tego mocno pachnie - różą. Jude ma inny zapach. Mme Isaac Pereire pachnie różą i nadaje się na dżem, a dżem na pączki mhmmm

Mixtoorka 08:29, 01 lip 2016

Mirella może dziś pójdę z M na działkę. Wykosił dużo, niestety wypielił mi jedną rabatę i myślę,że powyrywał mi litary...są podobne jak jeszcze nie kwitną do jednego masowo występującego chwasta....

Teraz kopie rów pod prąd. Będzie cywilizacja...Ale nie wiem czy jest ona mi tam potrzebna. Jedyny plus to to że kosiarka elektryczna jest malutka
Anda 11:08, 01 lip 2016

Hej Karolka, to czekam na fotkę Jude Moja ma w tym roku kwiaty bardziej żółte, takie maślane. To wina pogody. Deszcze od mięsiąca i kwiaty nie są ładne, a można powiedzieć nawet brzydkie. Wszystkie mocno pachnące róże nadają sie na konfitury i podobne. Tylko musisz im przyciąć tą białą końcówkę płatka, bo ona gorzkawa jest.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 12:08, 01 lip 2016

Pierwszy kwiat, w mniej deszczową pogodę był morelowy. Te ewidentnie bardziej żółte. Pachną cytrynowo.
Anda 12:44, 01 lip 2016

Piękny krzaczek, zdrowiutka, dorodna różyczka
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 12:45, 01 lip 2016

I takie tam:
z lawendą poczochraną i wybujałą

Mixtoorka 12:46, 01 lip 2016

Anda napisał(a)
Piękny krzaczek, zdrowiutka, dorodna różyczka

Chyba opuchlaki ją żrą, jednego raz ukatrupiłam koło żurawek, ale cała dziurawa. Od dołu chyba bezdomne ślimaki a te wgryzienia, które dziś zobaczyłam krew mi zmroziły. Niebieskie groszki pójdą dziś w ruch. A na o. będę prychać też.