Karolka piękne zdjęcia Maluśkiewicza
Wszystko tak z głową zrobiłaś, wszystko się komponuje - super
Twój ogród piękniejszy z każdym kolejnym zdjęciem Brawo Ty
Karolka, ale masz ślicznie w ogródku. Bardzo ładnie skomponowalaś swoją przestrzeń. Bezik dorodny Widać, że mu dobrze u Ciebie Mojemu kwiaty wszamały ślimaki i też nie mam owoców
Aaa haaa ! Może i tu mama odpowiedź. Wczoraj wydłubywałam patykiem te małe paskudztwa nieletnie bezdomne blee ze środka jeżówki. Zżerały ją żywcem od środka. Dziś nie mam litości i idę po truciznę.
Dziękuję, cieszę się że się podoba. Cieszę się, że mi się też podoba. Jeszcze przestrzeń różaną muszę skomponować z poziomkami bo poziomki ważniejsze niż reszta . Pomysł mam, muszę jeszcze zrealizować.
M był wczoraj z kosą na działce. Teraz moja część z cyklu.."ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą"
Perovskia mi padła, tzn przepadła. Ale odnalazłam mikrą, bo mikrą Vanilkę. Musze je podlać nawozem. Oczywiście po tym jak już sprzątnę wszystko.
W każdym bądź razie nic z kłączy i korzonków co kupiłam wiosną nie wzeszło. Albo raczej nie przeżyło. Dużo tego było. Ale to lekcja na przyszłość. szkoda kasy, bo w tych warunkach to nie da rady. Lepiej kupić coś dużego co przeżyje samodzielnie.