Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Basilikum 10:05, 15 sty 2018

kopcow i ja nie mam, jak nie mam mrozu to sensu chyba nie ma

Choinka bardzo nastrojowa a jak z pierniczkami to jeszcze smaczna na dodatek
Mixtoorka 12:26, 15 sty 2018

Basilikum napisał(a)
kopcow i ja nie mam, jak nie mam mrozu to sensu chyba nie ma

Choinka bardzo nastrojowa a jak z pierniczkami to jeszcze smaczna na dodatek

Bardzo dobrze się trzyma, to jeszcze stoi sobie A od Świąt trochę czasu minęło, to i pierniczki teraz smakują wybornie bo w święta ginęłyby w słodkościach. Już po Kolędzie, można pierniczki zjadać
Anda 12:29, 15 sty 2018

Szkrabki pieknie pomagaja w kuchni
Choinka bardzo ladna W przyszlym roku tez chyba powiesze jakies pierniczki na choince. Fajny pomysl.
Co do roz to zauwazylam, ze bardziej im szkodza duze wahania tempertur, niz sam mroz. Np. w dzien 5 stopni i slonce, a w nocy -7. To moze im zaszkodzic.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 12:35, 15 sty 2018

Ewuś, tak sobie myślę, że taki mróz to nie mróz, zwłaszcza, że jutro ma być na "+". Klonów też nie okryłam. Może w lutym będą takie dni, że znów będę z włókninią i ze zszywaczem latać W tym roku jeszcze nie było zimy u nas. To co opadło zostało wykorzystane

Mini bałwanek

Pierniczki zawinęłam w celofan. Ładnie wyglądają. Nie kurzy się na nie i można zjeść po świętach a radocha jaka teraz
olga80 16:36, 15 sty 2018

prawdziwe dzieła sztuki piernikowe
MirellaB 11:40, 17 sty 2018

U Ciebie też bałwanek - mini

Bardziej kształtny niż oba u mnie hi hi

Na większego nie starczyło śniegu?
Mixtoorka 12:22, 17 sty 2018

MirellaB napisał(a)
U Ciebie też bałwanek - mini

Bardziej kształtny niż oba u mnie hi hi

Na większego nie starczyło śniegu?

Mirellko to bałwanek grudniowy jeszcze, nie spodziewaliśmy się dostawy śniegu a tu patrz taka niespodzianka. Śnieg jeszcze jest, dziś rano już była produkcja kolejnego, ale widziałam tylko dwie kule i poszłam do pracy, i jeszcze śnieg leży na tarasie to pewnie będzie "reinkarnacja"

Takie nieforemne bałwanki są przeurocze
MirellaB 14:20, 17 sty 2018

Karolka to jak powstanie nowy bałwanek koniecznie go pokaż
Mixtoorka 22:30, 18 sty 2018

Nasypalo dzis nam śniegu. Pieknie jest gdy sie w domu siedzi. Gorzej za kierownicą. Oby snieg sie utrzymal kilka dni to bedzie radosc. Puki co pięknie i biało. Proszy i proszy.

Mirellko bałwanek mial wypadek...wwywrocił sie. Moze jutro zrobimy nowego.

Jutro Wiktoria ma Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu.
Mixtoorka 22:49, 18 sty 2018

y