Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

MirellaB 10:01, 06 lis 2017

To czekam na Wasze cebulowe
kasja83 13:38, 06 lis 2017

Mixtoorka napisał(a)

Ostatnio w Jucce, hmmm kupowałam tam bratki dawno nie byłam.

Staram się ograniczać zapędy świąteczne, nie mam już miejsca na dekoracje, a żal wyrzucać bo ładne...ale tak sobie obmyśliłam, że w tym roku chcę mieć choinkę dekorowaną przez dziewczynki. Czyli już musiałabym się zabierać za zbieranie materiałów i pomysłów.

A puki co to mam biało w całym domu...

Choinkę mam zawsze żywą, to cały rytuał- jedziemy w pełnym składzie do ulubionej szkółki, wybieramy, wieziemy, wąchamy, wąchamy i ubieramy kilka dni przed Świętami..Uwielbiam ten czas!

Myślimy już o świętach??Ja też coś tam rozkmniniam..wybieram się z siostrą na giełdę kwiatową-może wpadnie mi coś w ręce Co roku-coś tam sobie dokupię
Mixtoorka 15:41, 06 lis 2017

Kasieńko, no wiesz, znicze już zapalone, to można myśleć o dekorowaniu domu na święta

Puki co myślę, czy wytrzymam do końca remontu, który miał się skończyć w zeszłym tygodniu i końca nie widać.

Ale za to nabyłam już lampeczki zewnętrzne na baterie hihi, przydadzą się w grudniu, prawda?

MirellaB 16:41, 08 lis 2017

Karolka lampeczki drobniutkie na baterie miałam w zeszłym roku. Niestety wytrzymały tylko dwa wieczory. Przy mrozie nie świeciły. Chyba jednak były tylko do użytku domowego, a nie na zewnątrz.
Ewa też miała na baterie i jej długo świeciły.
Ciekawe jak będzie z Twoimi

lojalna_ 16:58, 08 lis 2017

Karolinko remontowo łącze się z Tobą mieliśmy mamie skończyć w poniedziałek a czesc rzeczy ma dojść za 2 tygodnie ech cierpliwości do ludzi ))
kasja83 12:10, 09 lis 2017

Mixtoorka napisał(a)
Kasieńko, no wiesz, znicze już zapalone, to można myśleć o dekorowaniu domu na święta

Puki co myślę, czy wytrzymam do końca remontu, który miał się skończyć w zeszłym tygodniu i końca nie widać.

Ale za to nabyłam już lampeczki zewnętrzne na baterie hihi, przydadzą się w grudniu, prawda?

Przydadzą, przydadzą
Mixtoorka 13:47, 09 lis 2017

MirellaB napisał(a)
Karolka lampeczki drobniutkie na baterie miałam w zeszłym roku. Niestety wytrzymały tylko dwa wieczory. Przy mrozie nie świeciły. Chyba jednak były tylko do użytku domowego, a nie na zewnątrz.
Ewa też miała na baterie i jej długo świeciły.
Ciekawe jak będzie z Twoimi

Pamiętam,nawet o tym myślałam gdy je kupowałam, ale....co tam Zawsze mogą świecić w domu

Mixtoorka 13:52, 09 lis 2017

lojalna_ napisał(a)
Karolinko remontowo łącze się z Tobą mieliśmy mamie skończyć w poniedziałek a czesc rzeczy ma dojść za 2 tygodnie ech cierpliwości do ludzi ))

Eh, tak to jest z tymi remontami i budowlańcami.
MirellaB 11:46, 23 lis 2017

Cześć Jak remont? Co u Ciebie?
Mixtoorka 12:11, 23 lis 2017

Hej!
Wykańczamy się w remoncie. Dziś już malowanie. Staram się dzielnie dać radę i wytrzymać jeszcze te parę dni, ale życie w totalnym bajzlu już mi doskwiera bardzo.

Trochę dziobiemy dekoracje świąteczne. Jula na plastyce robiła masę ceramiczną, będziemy w domu też się bawić i robiłyśmy lampiony ze słoików.

Może uda mi się dziś zrobić zdjęcia to pokażę.