Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Shemsi 11:28, 30 maj 2016

A ja nie przestanę tu przychodzić Tak mi rób, tak mi dobrze, piękne (będą) te Twoje cycki, drzewka stoją na baczność. Perfekcyjnie w każdym calu, zazdrość i podziw!
anbu 11:57, 30 maj 2016

Rytla faktycznie stoją na baczność hi hi
Joluś śliwy są szczepione na 2,20
Mirellko nie wiem jakie podsumowanie mam robić Zdjęcia moje zawsze zostawiam, kiedyś się pośmieję i do metamorfoz faktycznie się przydadzą
Ludwika no weź nie czaruj

Mirela, kerii, Justynko, Miruś, Monia, Ali, Anulko, Kami, Aga, Weroniko dziękuję

Iwka powiem szczerze, że chyba łatwiej te odciągi zrobić. Wiadomo, że trzeba kontrolować pnie drzew. Em coś zagaduje, że zostaną do przyszłego roku - te linki..
Sama mam dylemat z tym palikowaniem drzew, bo eM nakupił w cholerę dużo 3 - metrowych palików, takich porządnych, z modrzewia i leżą teraz w garażu :/
Kupił pod wiśnie umbry ale przybrał więcej sztuk z zamiarem palikowania reszty drzew.
Wczoraj coś zagadywał ze trzeba je sprzedać. Ale ja nie wiem czy to dobry pomysł jest. My mieszkamy na górce i czasem wieje :/ W tamtym roku przeszła taka burza, że szok Brzozy sąsiada się kładły, dosłownie :/
Mam zagwozdkę czy jak już drzewa sie złapią i jak pościągamy te odciągi czy nie lepiej im wbić jeszcze kija dla stabilności i swojego świętego spokoju?
Ktoś się orientuje do jakiej grubości pnia palikuje się drzewa?

Z koszeniem nic nie pomogę. U nas w domu trawnik należy do eMa, ja bardzo rzadko do kosiarki jestem zaganiana
Em już kosił ze dwa razy trawnik, już z tymi odciągami (buk i wiąz przecież były najpierw ). Nie stękał mi, że coś mu przeszkadzało, więc chyba dał radę Nic nie wiem..
Mira104 15:50, 30 maj 2016

Aniu napisz mi na priv gdzie kupiłaś swoje umbry i za ile plissss
Psiamama 17:59, 30 maj 2016

No właśnie dobre pytanie kiedy można odstawić palik?
ag_zie 23:22, 30 maj 2016

No pięknie i z każdym dniem i zakupem coraz ładniej masz! Już Ci zazdroszczę!
elmagra 23:41, 30 maj 2016

Kurcze. Nie miałam netu przez weekend A teraz to nie nadrobie w waszych wątkach. Tyle nowych wpisów. Tak czy inaczej zatesnilam za moim małym ogrodem i za waszymi dużymi - nadszedł jednak czas na walkę. Mszyce mnie znalazły. Polecacie naturalne czy chemiczne sposoby?
Psiamama 08:08, 31 maj 2016

Śniło mi się dziś, że kupowałam umbre a nie mam w planach. Naoglądałam się w Twoim wątku aż mi się przyśniło
L00zak 08:19, 31 maj 2016

Kuszą te umbry….
lindsay80 08:23, 31 maj 2016

Psiamama napisał(a)
Śniło mi się dziś, że kupowałam umbre a nie mam w planach. Naoglądałam się w Twoim wątku aż mi się przyśniło

ja jestem w swoich zakochana, jak teraz wypuściły liście po kwitnieniu to zrobiły się takie cudne pompony.
MAD 08:36, 31 maj 2016

Świetne zakupy. Niezłą pajęczą sieć utkałas wokół śliw. A dlaczego odciągi, a nie paliki?