Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

sylwia_slomc... 21:41, 31 maj 2016

Tu jest link do Gosi
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6115-ogrod-cioci-cz-3?page=442#post_3
poproś o fotki jak ma zabezpieczone, nie dawno sadziła i moim zdaniem się sprawdza
Za dużo mam wątków w obserwacji , żeby zapamiętać , która to strona z fotami ,ale w realu widziałam , że się sprawdza
szukałam u siebie fotek , ale niestety nie mam takiej
alis 21:51, 31 maj 2016

Anulka, szmaragdy wzorcowe Moje sporo mniejsze jednak, Twoje robią wrażenie wypasionych
anbu 21:55, 31 maj 2016

Iwonko szmaragd jest ok, podoba mi się, ale już widzę że trzeba go czyścić od środka. Więcej tuj więc nie będzie Mój eM podsumował szmaragdy jednym zdaniem, tu cytat: te tuje w porównaniu do cisa to się nawet nie umywają

Elu cieszam się, że Ci się podoba Szczerze, to też przyzwyczajam się do nowego krajobrazu za oknem

Sylwia no nie za cienkie, po drugie kontrolujemy pnie jednak - czy aby wszystko ok
To tak jak z moimi umbrami, taśmy trzymające drzewo najpierw były bardzo ciasne, teraz po jakimś czasie widzę, że wymagają całkiem nowego założenia/zapięcia, bo się poluzowały
Nie pozostaje nam nic innego, jak wyciągnięcie znowu drabiny i zajęcie się tematem
Dzięki za linka Sylwia, ciężko przedrzeć się przez sryliony stron a temat zabezpieczania drzew teraz mnie szczególnie interesuje

Ali buziaczek
Rytla 22:18, 31 maj 2016

Jak tujek nie lubię, tak doceniam ich "plusy dodatnie", u Was też widoczne. Brawo!
wrobelki 22:36, 31 maj 2016

A czy jak sąsiad te Twoje szmaragdy co to "muszą nabrać masy" to nie zaczął wycinać sosen jak od drugiego sąsiada?

Ślicznie się prezentują i na pewno stoją na baczność jak nigry
jolanka 22:51, 31 maj 2016

Szmaragdy stoją jak strażnicy na granicy

Przepraszam, że u Ciebie, ale Toszka tu bywa

Jakiś czas temu pisałam o "historycznych" truskawkach. Mam już owoce.
Toszka, pytałaś czy to może Murzynki. Nie wiem, jeśli potrafisz rozpoznać zapraszam do mnie - zrobilam zdjęcie
MirellaB 23:33, 31 maj 2016

Ania wszystko u Ciebie mi się podoba, bo jest zupełnie inaczej niż u mnie Tylko więcej kwitnących bym dała, ale wiem, wiem jaką Ty masz wizję ogrodu

Szmaragdy chwaliłam i jeszcze raz pochwalę - bardzo ładne i dorodne

Folie i sosny sąsiada mnie by nie denerwowały, nie moja działka, nie niezwracam uwagi ,

Iwk4 07:03, 01 cze 2016

Aniu, pieknie działacie z eM. Drzewa cudne. I szmaragdy wypasione.
Ramy ogrodu fajnie wychodzą. Reszta to już będzie bajka. Te linki mnie zastanawiają. Nie wpadłabym zrobić takich odciągów. Zawsze myślałam, że drzewa się palikuje
karolina_rg 08:14, 01 cze 2016

piękne szmaragdy okazy takie wysokie jak i moje
od razu robią efekt

ANNA1976 08:50, 01 cze 2016

Aniu u ciebie jak zwykle przepięknie