Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

asiak 07:41, 01 sie 2018

Moje kulki bukszpanowe przy alejce, co prawda bez ćmy, ale zainfekowane jakimś grzybem. Zastanawiam się, czy ich nie wyrzucić Nie będę latać co i rusz i pryskać, bo i tak efekty marne
alis 07:54, 01 sie 2018

Moje bukszpany też zaczęły się sypać, mam nadzieję, że to nie ćma
Iwk4 08:28, 01 sie 2018

Ja lubię bukszpany. Póki nie mam nalotu nieporzadanych gości, cieszę się, ze są. I mam nadzieję, że to sa te bukszpan, na których ćma nie lubi zerowac. Dziewczyny współczuję problemu.

Tak przy okazji do znających się: jakieś gąsienice pozeraja mi liście róż. Zostawić, czy walczyć z nimi? Jak ekologicznie?
09:55, 01 sie 2018
ćmy współczuję u mnie wiosną też coś tam latało, ale teraz nie widziałam i szkód też nie widzę, mam nadzieje, że jej nie mam
malgol 10:40, 01 sie 2018

anbu napisał(a)
Gocha
Gosiu mam piersia, kcesz? Ostał się jako jedyny wśród roślin do wydania
Ostatni raz zrobiłam mu przeprowadzkę zeszłej jesieni, nic sobie z tego nie zrobił Generalnie mnie denerwuje Jak nikt się nie znajdzie, to chyba go wyrzucę ..

Dzięki. Nie kcemMam 8 sztuk i aż tylu nie wywalę.W sumie to dobrze rosną i wiosną w całej masie ładnie wyglądają.
malgol 10:43, 01 sie 2018

Jak czytam o tej ćmie to trochę ciarki mnie oblatują. U mnie na razie nie ma, buksów tez wiele nie mam, ale dopiero co udało mi się je na kulki wyprowadzić i szkoda byłoby tylu lat hodowli. W szczecinie na razie nikt się nie skarży...nie doleciała jeszcze?
anbu 11:18, 01 sie 2018

Kasiu no problemo Sama miałam Toszkę pytać, jaką broń ma jeszcze schowaną za pazuchą na naszych nieproszonych gości

anbu 11:26, 01 sie 2018

Asiu mi na grzyba w zasadzie wystarczyły naturalne opryski - OW, Tymol i było po problemie Chciałabym mieć tylko grzyba

Ali leć oglądaj, mam nadzieję że nie doleciała do Ciebie

Iwonko mi QoS też liści coś obżarło :/ Chyba będę je przesadzać

Gosia bądź czujna, ja przez przypadek zauważyłam. Myślałam że problem mnie nie będzie dotyczył

Przyszły mi pułapki lejkowe, dziś zawieszę i zobaczymy czy jakiś kosmita się złapie
Kasia_CS 11:38, 01 sie 2018

Ania, doczekałam się w końcu na 2 pąki Laguny!! Czad normalnie
anbu 11:41, 01 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ania, doczekałam się w końcu na 2 pąki Laguny!! Czad normalnie

Lecę do Cię