Co to jest na zdjęciu? nie rozpoznałam, a ciekawie wygląda.
Piękne widoki nam zafundowałaś, ale stanowczo za mało... Wiem, że jest co u ciebie podziwiać Jak nie masz czasu to dobrze, znaczy że "coś" się dzieje znaczy, że dobrze się dzieje
Zastanawiam się czy wobec takich temperatur nie przykryć warzywniak włókniną.
Siałam jednak w sobotę ,to chyba nie ma szans żeby coś się nasionkom stało, jak sądzicie?
Piękne zdjecia pokazałas ale ostatnio bardzo nas zaniedbujesz, nie wiadomo gdzie się podziewasz. Najważniejsze ze jestes zdrowa a ogród ładnie wygląda choc wiem że mróz zrobil swoje.
Alinka mówi mi natentychmiast z czego robiłaś płotek? Wyczytałam u Pszczółki i juz przyleciałam do Ciebie. ooo i żywopłocik z grabu lub buka widzę...oj chyba wieczorkiem się u Ciebie rozgoszczę
Całą hortensję kosmatą mi zmroziło
A Ty masz białego bodziszka? Bo cos mi się kołacze po głowie, że masz, ale że słabo Ci przyrastał. To jest czerwony "album" czy jakiś inny?
Renia Album jest biały ale ma płatkowy kwiat ,kantabryjski też biały ,ale raczej kremowy z czerwonym środkiem ,dla mnie mniej atrakcyjny . dobrze zapamiętałaś że album średnio mi przyrasta ,opatrzyłam go dzisiaj i nici z dzielenia.A korzeniasty o którym pisałaś ma kolor różowy-też jest ładny .
Mam sporą kolekcje . w tamtym roku kupiłam jeszcze kantabryjski"Karina" ,mieszańcowy "Ann Folkard" i łąkowy "Laura"też biały ,czekam na niego z ogromną ciekawością.