Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Chaos oswajany

Chaos oswajany

lojalna_ 22:07, 10 maj 2016

Weroniczko najważniejsze że już po ogarniętej z zadowoloniem imprezy

W ogrodzie dałaś czadu a Rh prześlicznie kwitną buziol
Shemsi 22:15, 10 maj 2016

Ciemne tulipki jednak załapały się na wspólne królowanie razem z białymi i jestem z tego miksu bardzo zadowolona

Shemsi 09:28, 11 maj 2016

anbu napisał(a)
Ale śliczne dekoracje

Dziękuję
Shemsi 09:31, 11 maj 2016

lojalna_ napisał(a)
Weroniczko najważniejsze że już po ogarniętej z zadowoloniem imprezy

W ogrodzie dałaś czadu a Rh prześlicznie kwitną buziol

Oj tak, dobrze mi teraz Mąż się ze mnie śmiał w poniedziałek. Cały dzień mieliśmy na odpoczynek. Po tygodniu urabiania się od świtu do nocy, kiedy nagle miałam tyyyyle luzu o 17 stwierdziłam, że coś bym porobiła i zaczęłam wycinać darń i przenosić na nowe miejsce I tyle z odpoczywania
iwka 10:00, 11 maj 2016

nie wiem jak bym się w ogrodzie styrała to i tak lepiej to znoszę niż w domu czy przy garach.

Fajnie już u Ciebie w ogrodzie się dzieje i tujki ładne kupiliście, super od razu efekt jest

kiedyś próbowałam zrobić spiralę ale poległam, tak biedaka powycinałam, że po dwóch latach nadal straszy
czarna_aga 10:19, 11 maj 2016

Witaj
Przyznam, że kawał dobrej roboty odwaliłaś z mężem Patrząc na pierwsze fotki i potem kolejne widać ogromną przepaść Trzymam kciuki za dalsze zmiany i rewolucje
Dominika11 10:23, 11 maj 2016

tujki już duże kupiliście

iwka napisał(a)
nie wiem jak bym się w ogrodzie styrała to i tak lepiej to znoszę niż w domu czy przy garach.
ja tak samo
Shemsi 20:06, 11 maj 2016

iwka napisał(a)

Fajnie już u Ciebie w ogrodzie się dzieje i tujki ładne kupiliście, super od razu efekt jest

kiedyś próbowałam zrobić spiralę ale poległam, tak biedaka powycinałam, że po dwóch latach nadal straszy

Oj tak, w ogrodzie mogę robić i robić

Zachwycam się każdą kolejną posadzoną roślinką, bo mimo ogólnego bajzlu każda od razu dodaje mnóstwa uroku.

Najpierw skończę resztę, potem będę myśleć, czy porywać się na spiralę. Najwyżej będę udawać, że jej nie ma
Shemsi 20:07, 11 maj 2016

czarna_aga napisał(a)
Witaj
Przyznam, że kawał dobrej roboty odwaliłaś z mężem Patrząc na pierwsze fotki i potem kolejne widać ogromną przepaść Trzymam kciuki za dalsze zmiany i rewolucje

Dzięki, ale nadal jesteśmy gdzieś na początku drogi. No, takim trochę już zaawansowanym, ale nadal początku Trzymaj kciuki i zapraszam ponownie
Shemsi 20:08, 11 maj 2016

Dominika11 napisał(a)
tujki już duże kupiliście

ja tak samo

Tujki tak ok. 80 cm.

Bo w ogrodzie się fajnie narobić