babka
23:37, 09 sie 2015

Cześć
weszłam do Ciebie od końca, późna pora więc dużo nie poczytałam ale odpowiem Ci o trawę bo pytałaś o nią u mnie. Siałam mieszankę Berenburg universal i jak narazie jestem zadowolona. Ładnie powschodziła (gdyby nie silna burza podczas kiełkowania byłoby idealnie), ładnie rośnie i ma piękny kolor. Przynajmniej narazie 
Miałam zamiar kupić Berenburg Pro ale ta mieszanka była dostępna w 15kg opakowaniach więc na mój maleńki trawniczek odpadła ale jeśli Ty masz większy teren do obsiania to proponuję Ci tę, nie wydeptuje się i jest bardziej zwarta ( z tego co wyczytałam)
Wrócę tu jutro
Pa

Miałam zamiar kupić Berenburg Pro ale ta mieszanka była dostępna w 15kg opakowaniach więc na mój maleńki trawniczek odpadła ale jeśli Ty masz większy teren do obsiania to proponuję Ci tę, nie wydeptuje się i jest bardziej zwarta ( z tego co wyczytałam)
Wrócę tu jutro