Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Milka 05:45, 11 sty 2017

Cienisty przedogrodek daje tyle możliwości, dobrze źe zima i masz czas na planowanie. Pieknych roslin jest od groma, w tym i zimozielonych.
kasiek 17:31, 12 sty 2017

Ja tez stawiam na kalinę, one kwitną w zimie jak odrobine cieplej sie zrobi... Zimą to jeszcze wawrzynki małymi kwiatkami kwitną ale to małe krzaki nie drzewa. Widoki zimowe wspanaiłe!
Anda 08:58, 16 sty 2017

Pięknie Cię zasypało Cieniste rabaty mogą być śliczne. Hosty to takie wdzięczne rośliny. Zimozielone też w cieniu ładnie wyglądają, zwłaszcza te o złotym lub srebrnym zabarwieniu.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Krzysiek_97 20:34, 18 sty 2017

Jana napisał(a)

Witam z rewizytą Piękne hosty <3
Pszczelarnia 12:48, 19 sty 2017

Też czekam na planik przedogródka.
kamila66 17:28, 20 sty 2017

Jana piękna okolica, bardzo lubię takie śniegowe meandry w potokach
Jana 20:43, 20 sty 2017

mira napisał(a)

co ręka Cię boli
najlepiej kilka kartek przygotuj i codziennie korekta - to wymaga czasu i przetrawienia - fajnie masz początki są fajne choć bolesne

pozdrawiam
Miro już chyba wolę od razu za jednym razem narysować, mniej boli stwiedziłam, że zaczęłam od złej strony już kilka lat temu, czemu tu mi nie rosła trawa przez tyle lat.....widocznie mam kiepskie podłoże, glina, bardzo zbita....nic nie chce rosnąć, własnie czytam o gorczycy i zastanawiam się, czy nie skopać na wiosnę przedogródka, wysiać ją i znowu przekopać.....
Jana 20:46, 20 sty 2017

olga80 napisał(a)
Prześlij trochę tego białego szaleństwa do mnie u mnie śniegu jak na lekarstwo
podeślę, u mnie nadal trzyma mróz choć śnieg powoli sie topi fajna pogoda na narty, w zeszłym tygodniu byłam i się wyszalałam
Jana 20:47, 20 sty 2017

Milka napisał(a)
Cienisty przedogrodek daje tyle możliwości, dobrze źe zima i masz czas na planowanie. Pieknych roslin jest od groma, w tym i zimozielonych.
i to jest najgorsze Irenko co tu wybrać? w pierwszej kolejności myślę o zaaranżowaniu tych roślin, które juzż tam mam czyli hosty
Jana 20:50, 20 sty 2017

kasiek napisał(a)
Ja tez stawiam na kalinę, one kwitną w zimie jak odrobine cieplej sie zrobi... Zimą to jeszcze wawrzynki małymi kwiatkami kwitną ale to małe krzaki nie drzewa. Widoki zimowe wspanaiłe!
zawsze kalinę kojarzyłam jako krzaczek , tę koralową....niestety kupiłam taką i okazała się, że to nie ona...wtedy dowiedziałam się, że jest ich wiele odmian ale nigdy nie wyobraziłam sobie, że to może być takie duże drzewo wielkości domu muszę o niej poczytać