Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

AsiaK_Z 19:14, 17 sie 2017

Tyle fotek i ja ich nie widzę, bo net słaby to nic, jak wrócę do domu to będę mogła je oglądać non stop kolor

Edit: jestem w zasięgu LTE i ... zdjęcia boskie rutewka robi furorę, piękna jest
rozark 20:41, 17 sie 2017

u mnie hibiscus słabo kwitnie i chyba pójdzie aut, twoje piękne okazy, u mnie LO też powtarza
gierczusia 10:35, 18 sie 2017

Ale fajnie Was widzieć z Karolcią obie macie buzinki w awatarach, ale zupełnie inaczej ogląda się " całe " osoby suuuper sprawa jakoś zupełnie inaczej Was sobie wyobrażałam .. No i parė chwil mi zajęło ustalenie kto zacz ale obstawiam,że Ty po lewej
Rutewka..aaaa...cud miód i orzeszki wcale sié nie dziwię, że skradła serca połowie ogrodowiska
No i jak zwykle zresztą piękne fotki uwielbiam je mogę sié na nie gapczyć godzinami
Buziole Ewciu
Ps...liczę na to ,że kiedyś dotrzesz i do nas -na południe
roma2 14:19, 18 sie 2017

Próbuję nadrobić forum, co jak się domyślasz, jest rzeczą trudną, o ile w ogóle wykonalną. Przyznaję się bez bicia, ze tylko zdjęcia obejrzałam . Moze teraz, gdy sytuacja u mnie sie normuje, będę mogła i poczytać. Pozdrawiam. Aaa...zdjęcia zawodowe - jak zwykle!
Jana 16:14, 18 sie 2017

Piękne fotki rutewka ma śliczny kolor
jankosia 01:13, 19 sie 2017

Ewcia, staram się nadrabiać nieco w wątkach dawno nieodwiedzanych. Chyba intuicja mnie dzisiaj akurat do ciebie przywiodła bo i o wypadzie nieco poczytałam i zdjęcia piękne obejrzałam no i sławną ożankę w końcu zobaczyłam

A pochwalę ci się że i ja mam różę w donicy Od czerwca już albo i maja co prawda, ale gdzie jej tam do twoich

Zapytam cię przy okazji o problem jaki mam z innym krzakiem. Nie napiszę co to za róża bo nie wiem, ale... Pierwsze kwitnienie ma ładne, ale przy drugim pąki jej więdną, a kwiaty nawet jak się rozwiną to małe jakieś takie. Teraz to już ją plamistość dopada, ale działo się tu już wcześniej i nie wiem vo obstawić. Na brak składników pokarmowych czy wody akurat ta konkretna nie może narzekać. Plam wtedy żadnych ani wżerów nie ma. Czy możliwe że ją po prosty tak słońce osłabia? Rośnie przy zachodniej ścianie ale słońce ma od 11ej przez cały boży dzień i blisko metalowej bramy garażowej. Napisz czy przychodzi ci coś na myśl

Forum chyba pomalutku ożywa
Anda 11:47, 20 sie 2017

asiak napisał(a)
Ewuniu, cóż mogę napisać? Po prostu pięknie

Asiu, dziękuję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:49, 20 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Tyle fotek i ja ich nie widzę, bo net słaby to nic, jak wrócę do domu to będę mogła je oglądać non stop kolor

Edit: jestem w zasięgu LTE i ... zdjęcia boskie rutewka robi furorę, piękna jest

Dzięki Asieńko, cieszę się bardzo, że Ci się podobają Czytam, że już w domu jesteś. Wypoczętaś? Reset był ? A trawka na działce urosła?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:50, 20 sie 2017

rozark napisał(a)
u mnie hibiscus słabo kwitnie i chyba pójdzie aut, twoje piękne okazy, u mnie LO też powtarza

Hibiskus słabo kwitnie? Może coś go zagłusza? Daj mu trochę więcej papu i przytnij na wiosnę, może się polepszy
Anda 11:54, 20 sie 2017

gierczusia napisał(a)
Ale fajnie Was widzieć z Karolcią obie macie buzinki w awatarach, ale zupełnie inaczej ogląda się " całe " osoby suuuper sprawa jakoś zupełnie inaczej Was sobie wyobrażałam .. No i parė chwil mi zajęło ustalenie kto zacz ale obstawiam,że Ty po lewej
Rutewka..aaaa...cud miód i orzeszki wcale sié nie dziwię, że skradła serca połowie ogrodowiska
No i jak zwykle zresztą piękne fotki uwielbiam je mogę sié na nie gapczyć godzinami
Buziole Ewciu
Ps...liczę na to ,że kiedyś dotrzesz i do nas -na południe

Ja po lewej Dobrze obstawilas
Na południe chętnie bym się wybrała. W Krk dawno nie byłam. Mam nadzieję, że za parę lat mi się uda

A może Ty zbierzesz parę osób i zrobicie wycieczkę do Holandii? Mnie masz wtedy po drodze Do Holandii zabrałabym się rownież
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies