Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

jolanka 12:24, 25 paź 2017

Uwielbiam takie po kręcone drzewa, jakie pokazalas na zdjęciach Piękny ten las. Widać, ze zadbany.
gobasia 12:44, 25 paź 2017

Ewo ,szkoda ,ze nie udalo Ci się zobaczyć krasnoludków w tym bajkowym lesie...a może były a ty to królewna Śnieżka?
Anda 12:58, 25 paź 2017

jolanka napisał(a)
Uwielbiam takie po kręcone drzewa, jakie pokazalas na zdjęciach Piękny ten las. Widać, ze zadbany.

Lesniczy dobrze pracuje
Dzisiaj taka piekna pogoda u nas, a ja niestety nie moge sie tam wybrac. Pewnie jak bede mogla, to bedzie padac
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:58, 25 paź 2017

gobasia napisał(a)
Ewo ,szkoda ,ze nie udalo Ci się zobaczyć krasnoludków w tym bajkowym lesie...a może były a ty to królewna Śnieżka?

Heheh, ze mnie taka Sniezka jak... nie wiem co

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasia_CS 13:05, 25 paź 2017

Cofnęlam się trochę do zdjęć i widzę Praceoxa, którego chciałam kupić w szkółce, ale akurat nie mieli a widzę, ze on tak ładnie bialoobrzeżony jest
lojalna_ 13:13, 25 paź 2017

Napewno masz jeszcze kwitnace roze i nic nie pokażesz ? Andziu! ♡♡♡

Moje Pierwszoroczne mam jakoś szczególnie ocieplić? Ascot Leonardo Pomponella i jasmina ? U sypać kopczyc dopiero jak będzie bardzo zimno tak ?
Anda 13:39, 25 paź 2017

Kasia_CS napisał(a)
Cofnęlam się trochę do zdjęć i widzę Praceoxa, którego chciałam kupić w szkółce, ale akurat nie mieli a widzę, ze on tak ładnie bialoobrzeżony jest

Jest tez nie za wysoki, na razie. U mnie jest drugi sezon. Chyba mu sie podoba. Platki ma takie od jasnego do ciemniejszego rozu. Fajny jest
Anda 13:43, 25 paź 2017

lojalna_ napisał(a)
Napewno masz jeszcze kwitnace roze i nic nie pokażesz ? Andziu! ♡♡♡

Moje Pierwszoroczne mam jakoś szczególnie ocieplić? Ascot Leonardo Pomponella i jasmina ? U sypać kopczyc dopiero jak będzie bardzo zimno tak ?

Jak roze kwitly to padalo. Pokazywalam troche wczesniejszych fotek tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/6070-doswiadczalnia-bylinowo-rozana?page=1091#post_5

Teraz jeszcze troche Brother kwitnie. Jak zrobie jakas porzadna fote, to wrzuce

Twoim mlodziakom zrob kopczyk jak sie temperatura obnizy do ok. -5 stopni. W donicy zabezpiecz roze troche wczesniej
Annak 22:35, 26 paź 2017

Witaj Ewo, jestem u Ciebie już kolejny raz, bo dużo do czytania i podziwiania, ale do tej pory nie napisałam jak bardzo mi się u Ciebie podoba, co własnie czynię.
Tyle pięknych ogrodów na O, że już nie ogarniam i zastanawiam się, skąd u Was tyle wspaniałych pomysłów... Ja dałam sobie czas przez zimę, by coś wykoncypować, chociaż i tak wiem, że to co oglądam na O będzie dla mnie niedoścignionym wzorem, ale też pewną inspiracją.
Pozdrawiam i szczerze gratuluję pięknego ogrodu
Brzozowadzie... 11:17, 27 paź 2017

Nie spotkałam jeszcze takiego koloru chryzantemy. Przepiękna!!! Taka niejednoznaczna...
Uściski ślę