A u mnie w ogrodzie jeszcze leży śnieg. Dzień pochmurny, deszcz pada. Wpadam w przygnębienie
Kamilko, mozesz zrobic tak, jak pisze Ewa, a mozesz je rowniez posadzic do donicy, zakopczykowac i dac do nieogrzewanego, ciemnego garazu. Temperature do -5 stopni wytrzymaja nawet te mlode przyrosty. Najwazniejsze, zeby nie wyschly. Wzrost nalezy ograniczyc, dlatego albo do ziemi albo do ciemnego garazu. Zarowno w ziemi jak i w donicy roze musza miec koncowki galazek ponad ziemia.
Z prognoz wynika, że nie będzie u nas na minusie przez najbliższe dwa tygodnie. Może wsadziłabym je na miejsce docelowe i odkryła
U mnie sniegu co prawda nie ma, ale deszcz rowniez pada. Od poniedzialku ma byc lepiej
Inną różą, którą bardzo lubię jest Summer Song Austina Ma śliczny zapach, owocowo-bananowy, który pięknie roznosi się w powietrzu. Czytałam jednak o egzemplarzach, które tak nie pachniały. Pewnie wszystko zależy od podłoża i miejscówki. Kolor jaki jest każdy widzi Niektórzy go lubią, a niektórzy nie. Wg mnie trudno ten kolor skomponować z innymi różami.
Ewuniu, czy tą różyczkę masz w donicy? Będę zmieniać chyba swoje w donicach, bo mam takie przypadkowe Muszę przejrzeć u Ciebie pismo obrazkowe
Dzisiaj działałem na grządkach. Słonko przygrzewało. Ziemia jeszcze zmarznięta ale skowronki śpiewaaaają