Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 17:37, 27 lis 2019

Odpowiem zbiorowo, że bardzo się cieszę, że lista bylin Wam się przydała
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:40, 27 lis 2019

Z ogrodu fotek na razie nie mam, ale pokażę za to parę pstryków ze spacerku w drodze powrotnej ze szkoły.

Listopad - ta nazwa idealnie pasuje do tego miesiąca

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:42, 27 lis 2019

Na ulicy mamy jednego żeńskiego miłorzęba. Owoce śmierdzą naprawdę okropnie, a jeszcze nie wszystkie opadły.

Anda 17:43, 27 lis 2019

Od jutra znów deszcz i zimno ma się znów zrobić. Szkoda.

Helen 19:27, 27 lis 2019

Anda napisał(a)
Na ulicy mamy jednego żeńskiego miłorzęba. Owoce śmierdzą naprawdę okropnie, a jeszcze nie wszystkie opadły.

W tym roku eM też znalazł owoce miłorzęba, dokładnie takie jak na zdjęciu i potwierdzam, że w życiu nie czułam takiego smrodu od rośliny, brrrr... Oczywiście zebrał ile tylko mógł, ręce mu śmierdziały, ale dzielnie niósł nasiona do domu, żeby posadzić prawdziwego miłorzęba, a nie jakiegoś szczepionego na pniu... To takie Jego przekonanie, że muzą być prawdziwe drzewa a nie jakieś sztuczne.
Moje kolejne narzekanie na eMa, znowu trafiło na Ciebie, Ewa. Sorry
KasiaBawaria 06:19, 29 lis 2019

Piekne zdjecia listopadowe. Nawet nie wiedzialam, ze milorzab ma takie owoce.
deszczowymaj 14:25, 29 lis 2019

Anda napisał(a)

Kradnij na zdrowie

Czyli co, bedziesz tworzyc Towarzystwo? Ktos musi zaczac

Yyy...aż tak odważna nie jestem,nie wiem co z czym i jak
to może ja poczekam aż ktoś inny zacznie a ja się dopiszę
Gosialuk 11:08, 30 lis 2019

Ewo fajna ta aleja. To buki?
Lubię brodzić w takich szeleszczących opadłych liściach.
Pozdrawiam.
gogo 19:28, 01 gru 2019

Świetna lista pięknych bylin, ale mój cień już zajęty, a na więcej muszę poczekać, aż urosną nowo posadzone drzewa.
Anda 19:34, 01 gru 2019

Helen napisał(a)

W tym roku eM też znalazł owoce miłorzęba, dokładnie takie jak na zdjęciu i potwierdzam, że w życiu nie czułam takiego smrodu od rośliny, brrrr... Oczywiście zebrał ile tylko mógł, ręce mu śmierdziały, ale dzielnie niósł nasiona do domu, żeby posadzić prawdziwego miłorzęba, a nie jakiegoś szczepionego na pniu... To takie Jego przekonanie, że muzą być prawdziwe drzewa a nie jakieś sztuczne.
Moje kolejne narzekanie na eMa, znowu trafiło na Ciebie, Ewa. Sorry

Podziwiam Twojego eMa Do ręki chyba wzięłabym je tylko w rękawiczkach
Fajna historia. Lubię takie z życia wzięte, więc nie przepraszaj, tylko opowiadaj

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies