Ewo, nie będę nic cytować, bo musiałbym wszystko, jak zawsze Nacieszyłam oczy, aż mi się zaśmiały do tych mistrzowskich ujęć
I właśnie zauważyłam, że mam taką samą kolorystykę na rabacie - a nie zgapiałam od Ciebie, po prostu lubię takie kolorki.
Ewo, jak duży rośnie Penstemon digitalis Black Tower? Dostałam od Asi Husker Red i zakochałam się w penstemonach na amen!
Ewuniu, cudowne zdjęcia, soczyste takie! Boskie no!
Rośliny oczywiście wspaniale skomponowane! Różę Summer Song muszę zapisać... no i princeska też cudna!
Ewuniu mam pytanko moja teściowa chce abym zamówiła jej róże straciatella ..hmmm ale chyba nie ma takiej ? coś jej się pomyliło ? czy może jest jakaś o podobnej nazwie ?
Moze tak byc, ze jest mloda i sie plozy na poczatku. Daj jej troche czasu My ogolnie mamy mlode roze w szkolce i trudno mi powiedziec, jaka bedzie za trzy lata U nas tez miala raczej wiotkie pedy.
Dziekuje serdecznie
Te kolorki sa w tak wielu ogrodach, ze nawet nie podejrzewam Cie o zgapianie. Wielu z nas ma potrzebe wyciszenia sie w ogrodzie
Penstemon Dark Towers jest wzrostem podobny do Husker Red. U mnie w jednym miejscu ma ok. 90cm a w drugim 40 cm. To zalezy tez od stanowiska Penstemony sa super, trzeba je miec