Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

ryska 14:40, 29 lis 2020

Piękne zdjęcia
Paprocie zimozielone też uwielbiam.
gosika67 14:52, 29 lis 2020

Ewka piękna kolorowa jesień u Ciebie, pozdrawiam.
Napia 18:49, 29 lis 2020

Anda napisał(a)

Będzie, bo rabata będzie docelowo na całym trawniku. A zanim go obejmę to minie jeszcze parę lat Będzie przesadzanko. Jedynie drzewa wiem gdzie posadzić, reszta będzie dopasowywana metr po metrze

Rabata na całym trawniku... muszę przyznać, że brzmi to pięknie. Ale to na pewno niełatwe tak zagospodarować ogród, by z tym przesadzaniem nie było za dużo kłopotu Do dziś odbija mi wśród róż juka, która była tam posadzona wiele lat wczesniej i musze jej pilnować, by się nie rozpanoszyła
Katte 20:32, 29 lis 2020

Wow, cisza, cisza i nagle ruszyłaś z tekstem i fotkami Super!
Lubię Twoje fotorelacje
Liriope ja też wsadziłam w donicę bo męczył się strasznie nie chciał przyrastać i nawet kwitnąć.
Donica mu służy obsypałam go kamykiem i ruszył .

Cebulki podosadzałam, i nawet jescze przed śniegiem zdążyłam upchnąć w rabatę przebiśniegi

Pozdrawiam.
Buziaki
SlonecznyOgrod 22:26, 30 lis 2020

O Ewa, u Ciebie to jeszcze do zimy daleko, jeszcze tyle kwiatów, jeszcze morwa trzyma liście...
anabuko1 20:56, 01 gru 2020

Anda napisał(a)
Gaura, chryzantema kwitnie od września, kosmos i Calendula.

Jeszcze ładne kwitnienia.
Piękna ta chryzantemka. Cudny kolorek
Anda 17:06, 03 gru 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Tyle jeszcze kolorów??? Cudnie. U nas zimaPozdrawiam

Teraz wszystko ginie w zastraszającym tempie. Zrobiło się zimno i pada deszcz. Za oknem szaruga. Na śnieg nie mam nawet co liczyć tu u nas. Pozdrawiam ciepło
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:07, 03 gru 2020

antracyt napisał(a)
Bardzo fajne te gotowce.

Korzystaj Nie są opatentowane
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 17:08, 03 gru 2020

ryska napisał(a)
Piękne zdjęcia
Paprocie zimozielone też uwielbiam.

Dzięki Reniu Tak, na paprocie zachorowałam, tylko miejsca mam na nie mało. Są przepiękne
Anda 17:10, 03 gru 2020

gosika67 napisał(a)
Ewka piękna kolorowa jesień u Ciebie, pozdrawiam.

Dzięki Gosiu Już ta jesień nie jest kolorowa. Bardzo zimno się zrobiło i pada deszcz.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies