Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 15:42, 07 lut 2021

TAR napisał(a)
ależ sie musialam poprzebijac do zdjec uczta dla moich oczu, wiosny juz mi sie chce

ktos wspominal o heptacodium, mam 2 szt. cudo. bezproblemowe, caly sezon ładnie wyglada i pozno kwitnie bialym kwieciem, jedna z najmniej problematycznych roslin.

Tarciu, dziękuję serdecznie
Mnie też już chce się wiosny, a tu zima wraca...

Mam nadzieję, że znajdę ładne i wielopniowe heptacodium, bo mam je w tym roku w planie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 15:45, 07 lut 2021

Mysza napisał(a)
Ewa fajnie , że pokazujesz takie miejsca.
Dzięki.

Gosiu, nie ma za co, pokazuję, bo sama lubię takie miejsca oglądać Cieszę się, że innym też się podobają. Zawsze można się czymś zainspirować
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
greg66 18:02, 07 lut 2021

Fajna sprawa,że przybliżasz nam rózne miejsca inspirujące nas, wiesz ja teraz szukam inspiracji na przód. Twój pomysł z tawułami jest ok ale co by tam jeszcze dodać kolorowego (kwitnącego) na lato?
Ewo czasu jeszcze duzo ale pomysleć już można
Iwona100 18:28, 07 lut 2021

Anda napisał(a)

Trzymam kciuki za znalezienie ładnej sadzonki. Te mniejsze co prawda małe, ale lepiej się przyjmują z reguły

Dzięki
Kasya 14:14, 08 lut 2021

U mnie był spory mrozek w weekend, bez śniegu
A dzisiaj dosypało i niezłe zawiało
Lepiej z domu nie wychodzić
Zakrecona 09:44, 09 lut 2021

Cześć Ewa macham w Nowym Roku

Piękny przegląd poprzedniego sezonu, zastanawiam się jak Ty to ogarniasz

Anna_ogrodni... 10:29, 09 lut 2021

Ewa dzieki za możliwość zwiedzenia kolejnego ogrodu tym razem w Arcen. Zaskoczyła mnie swoimi rozmiarami hortensja Limelight ciekawe ile ma lat? Zawsze z zainteresowaniem oglądam zdjęcia z ogrodów które odwiedzasz
Każdy jest piękny i inny
Pozdrawiam serdecznie
Anda 10:45, 09 lut 2021

greg66 napisał(a)
Fajna sprawa,że przybliżasz nam rózne miejsca inspirujące nas, wiesz ja teraz szukam inspiracji na przód. Twój pomysł z tawułami jest ok ale co by tam jeszcze dodać kolorowego (kwitnącego) na lato?
Ewo czasu jeszcze duzo ale pomysleć już można

Grzesiu Zbieraj pomysły, zbieraj. To naprawdę poszerza horyzonty. Im więcej osób przedstawia swoje wizje, tym większy mętlik, ale tylko na początku. Doświadczenia innych to bardzo dobra lekcja dla nas samych Ty wiesz o tym całe szczęście Ja też się tego uczę, cały czas i bardzom z tego rada.

Anda 10:45, 09 lut 2021

Iwona100 napisał(a)

Dzięki

Daj znać, jak już ją posadzisz.
Anda 10:47, 09 lut 2021

Kasya napisał(a)
U mnie był spory mrozek w weekend, bez śniegu
A dzisiaj dosypało i niezłe zawiało
Lepiej z domu nie wychodzić

Kasiu, u mnie było dziś w nocy -8, a śniegu tyle co nic, ledwo lekko popudrowało.
Oby rośliny sobie poradziły, bo były już w blokach startowych i na dodatek przez bardzo obfite deszcze miałam tak mokro w ogrodzie, jak jeszcze chyba nigdy.
Nawet Ren wylał w Kolonii.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies