Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Mgduska 08:56, 03 lut 2021

Kawa napisał(a)
wstawiam dla was heptakodium (gałązkę) w czasie przekwitania jakby ktoś chciał

Piękne Przyglądałam mu się kiedyś - fajne ma to późne kwitnienie Dobrze mieć je w pamięci, jakby co

Ewa - uwielbiam te Twoje zdjęcia, wrzucaj czasem nawet jakąś powtórkę, oczy przy nich odpoczywają
Iwona100 09:31, 03 lut 2021

Dziękuję za fotki porównawcze . Piękna świdośliwa i piękne zdjęcia. Z tego co tu widzę ,to myślę ,że powoli nie rośnie. To dobrze. Koniecznie muszę ją kupić w tym roku,a nie wiem jaką sadzonkę uda mi się zdobyć.
Anda 16:06, 05 lut 2021

AlinaP napisał(a)

Jejku, to miłe usłyszeć od Ciebie taki osąd. Zapewne coś w tym jest, żebym była jeszcze mniej chaotyczna
Na razie skaner poszedł w ruch.
Wątek zająłby mi dużo czasu, bo jak zacznę gadać o roślinach, to do każdej z nich zaraz opowieść.
Zostałabym wypisana z rodziny, bo z telefonem i tak się nie rozstaję- WhatsApp cierpi z powodu ilości zdjęć, jakie przesyłam (oczywiście w międzyczasie)
Pozdrawiam i dzięki za sugestię.
( Przy okazji znalazłam sentymentalne zdjęcia)

Hah, no o roślinach to rzeczywiście można gadać godzinami, tzn. my (zainfekowani wirusem ogrodowym) możemy, bo znam też takich, co nie mogą I o czym z takimi rozmawiać?

Czekam zatem na wizytówkę i pozdrawiam serdecznie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:08, 05 lut 2021

Mgduska napisał(a)

Piękne Przyglądałam mu się kiedyś - fajne ma to późne kwitnienie Dobrze mieć je w pamięci, jakby co

Ewa - uwielbiam te Twoje zdjęcia, wrzucaj czasem nawet jakąś powtórkę, oczy przy nich odpoczywają

Kochana jesteś, dziękuję Mam chyba jeszcze jakieś fotki z wycieczek ogrodowych. Muszę poszukać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:09, 05 lut 2021

Iwona100 napisał(a)
Dziękuję za fotki porównawcze . Piękna świdośliwa i piękne zdjęcia. Z tego co tu widzę ,to myślę ,że powoli nie rośnie. To dobrze. Koniecznie muszę ją kupić w tym roku,a nie wiem jaką sadzonkę uda mi się zdobyć.

Trzymam kciuki za znalezienie ładnej sadzonki. Te mniejsze co prawda małe, ale lepiej się przyjmują z reguły
Anda 17:35, 05 lut 2021

Zapraszam do ogrodów zamkowych w Arcen

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7814-zamkowe-ogrody-w-arcen-holandia?page=5

Waclaw 19:46, 05 lut 2021

Uwielbiam takie miejsca!
Niestety ode mnie to 1000 km. Ale może kiedyś?
TAR 19:57, 05 lut 2021

ależ sie musialam poprzebijac do zdjec uczta dla moich oczu, wiosny juz mi sie chce

ktos wspominal o heptacodium, mam 2 szt. cudo. bezproblemowe, caly sezon ładnie wyglada i pozno kwitnie bialym kwieciem, jedna z najmniej problematycznych roslin.
Mysza 00:15, 06 lut 2021

Ewa fajnie , że pokazujesz takie miejsca.
Dzięki.
Anda 15:41, 07 lut 2021

Waclaw napisał(a)
Uwielbiam takie miejsca!
Niestety ode mnie to 1000 km. Ale może kiedyś?

Mam nadzieję, że uda Ci się kiedyś ten ogród zobaczyć. Mnie masz pod drodze, więc zapraszam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies