Luki
21:11, 17 lut 2016

Czas najwyższy zaplanować prace na ten rok
Zapewne wszystko będzie powstawać powoli ze względu na ograniczony czas, ale powoli i do celu.
Pierwsze to nawadnianie, które zostało okrojone ze względów finansowych i nie będzie go na całości trawnika. Główny trawnik podlewać będzie 6 zraszaczy, a na wąski pas obok domu potrzeba ponad 30 dlatego podlewać będzie się część najważniejsza i oczywiście rabaty.
Z nasadzeń w planach jest cały tył, ale ja już wiem jak to będzie dlatego obstawiam, że powstanie tylko i aż cała rabata wschodnia
Najważniejszy punkt to oczywiście trawnik
i uporządkowanie przedogródka.
Meble, ławeczka i może jeszczze coś będzie powstawać po kolei, piaskownica i huśtawka dla młodego na miejscu przeznaczonym w przyszłości pod altanę.
No i jeszcze na koniec pergola cieniująca połowę tarasu, z którą mam problem.
Ja nie chciałem schodów po środku, ale nikt mnie nie słuchał
Schody już istnieją.
Pytanie mam proste. Czy to nie wygląda dziwnie lub czy to wygląda dobrze?

Pierwsze to nawadnianie, które zostało okrojone ze względów finansowych i nie będzie go na całości trawnika. Główny trawnik podlewać będzie 6 zraszaczy, a na wąski pas obok domu potrzeba ponad 30 dlatego podlewać będzie się część najważniejsza i oczywiście rabaty.
Z nasadzeń w planach jest cały tył, ale ja już wiem jak to będzie dlatego obstawiam, że powstanie tylko i aż cała rabata wschodnia

Najważniejszy punkt to oczywiście trawnik

Meble, ławeczka i może jeszczze coś będzie powstawać po kolei, piaskownica i huśtawka dla młodego na miejscu przeznaczonym w przyszłości pod altanę.
No i jeszcze na koniec pergola cieniująca połowę tarasu, z którą mam problem.
Ja nie chciałem schodów po środku, ale nikt mnie nie słuchał

Pytanie mam proste. Czy to nie wygląda dziwnie lub czy to wygląda dobrze?