Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

Wendy79 19:09, 29 gru 2016

O poidełku dla ptaków też pomyślałam, po podpowiedziach Pszczółki. Zegar przeszedł mi przez myśl, ale nie wiem czy on pasuje do mojego ogródka warzywnego, dla mnie za elegancki trochę.
Myślałam o wejściu z grabów, ale doszłam do tego,że wolałabym, żeby było widać to drugie przejście.
Krzysiek_97 19:16, 29 gru 2016

Witam, tak sobie czytam co bys chciała i ten zegar pasował by tam idealnie i dookoła warzywniku posadź żywopłot grabowy bedzie super.
Anda 19:35, 29 gru 2016

U Kondzia w warzywniku widziałam taką śliczną, starą umywalkę umiejscowioną w centralnym miejscu. U Ciebie na jakimś murku taka umywalka też fajnie by wyglądała. A jeszcze gdyby była podłączona do wody to i praktyczna by była
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wendy79 20:08, 29 gru 2016

Krzysiek_97 napisał(a)
Witam, tak sobie czytam co bys chciała i ten zegar pasował by tam idealnie i dookoła warzywniku posadź żywopłot grabowy bedzie super.

Witaj Krzyśku
Zegar może i by pasował do warzywnego, ale czy do mnie Na żywopłot szkoda mi tam miejsca, wolę morze kwiatów do wazonu i dla pszczół. Nie chcę też dodatkowego cienia, który żywopłot niewątpliwie dałby.
Wendy79 20:20, 29 gru 2016

Anda napisał(a)
U Kondzia w warzywniku widziałam taką śliczną, starą umywalkę umiejscowioną w centralnym miejscu. U Ciebie na jakimś murku taka umywalka też fajnie by wyglądała. A jeszcze gdyby była podłączona do wody to i praktyczna by była

Muszę więc wpaść do Kondzia
Krzysiek_97 21:38, 29 gru 2016

Oglądnij ostatni odcinek maii w ogrodzie ogród jest identyczny taki jaki ty chcesz
Kwiaty do wazonu cięte, duży warzywnik otoczony żywopłotem grabowym, cudo
AniMa 07:58, 30 gru 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Mnie też sprawiłaś przyjemność. Dziękuję.

Proszę bardzo - jest tam więcej ciekawych ogrodów

Aga pomysł z poidełkiem na postumencie jest fajny, tylko musiałabyś poszukać takiego coby pasował do stylu - na pewno nie muszlowo - aniołkowo- pałacykowy A może jakaś pompa ogrodowa? (o studzience nie piszę)
AgataP 14:01, 30 gru 2016

a takie ?

http://www.ceneo.pl/10571909
aga_pe 08:37, 31 gru 2016

Dzięki Aga. A ja się nastawiałam w przyszłym roku na czerwcowy wypad nad morze. W sezonie nikt mnie tam nie wyciągnie
Wendy79 09:19, 31 gru 2016

aga_pe napisał(a)
Dzięki Aga. A ja się nastawiałam w przyszłym roku na czerwcowy wypad nad morze. W sezonie nikt mnie tam nie wyciągnie

Ja też się szykuję na czerwcowy urlop. Wrzesień w przyszłym roku mi odpada, a że urlop pewnie znowu "domowy", to chociaż coś w ogrodzie pogrzebię w czerwcu