Gosialuk
22:06, 01 sty 2018
Dotarłam do końca, choć przyznam się bez bicia, że rozważania na tematy warzywnicze, to tak po łebkach. Jakoś nie przepadam. W zeszłym roku spróbowałam uprawy pomidorów koktajlowych na balkonie z własnego siewu. Po pierwsze prawie umarzły jak zapomniałam o nich jednej nocy, a po drugie po urlopie to już nie było czego ratować. Ale trzy sztuki posadzone na działce dawały smaczny dodatek do śniadania i kolacji. Tak, że zamierzam i w tym roku spróbować. I jeszcze cukinię posadzić.
Resztę przeczytałam z zainteresowaniem. Podziwiam tempo z jakim działacie. Nawet wcześniej podczytywałam was jak rozważaliście pomysł założenia łąki kwietnej. Ciekawa jestem czy udał Ci się wysiew krwiściąga? Będę siała w tym roku i wszelkie wskazówki bardzo mile widziane.
Resztę przeczytałam z zainteresowaniem. Podziwiam tempo z jakim działacie. Nawet wcześniej podczytywałam was jak rozważaliście pomysł założenia łąki kwietnej. Ciekawa jestem czy udał Ci się wysiew krwiściąga? Będę siała w tym roku i wszelkie wskazówki bardzo mile widziane.