To akurat jest pewne. Zadałam zresztą panu ministrowi pytanie na jego stronie: czy dla pieniędzy jest w stanie zrobić wszystko. Odpowiedzi się nie spodziewam
Oboje z Maćkiem moglibyśmy tak godzinami, stanąć pośrodku rabaty i mieć je niemal na wyciągniecie ręki. W tym roku to był nalot, chociaż pszczół najmniej, a dookoła kilka pasiek jest.Dzisiaj było chłodniej, więc motyli jak na lekarstwo. Codziennie rano chodzę im otwierać domek ogrodnika, bo chowają się tam na noc. Niemal jakbym kury miała
Łagodnie powiedziane, a niestety okazuje się, że podobni moją gminą sobie zarządzają. Ostatnio miałam małe starcie dotyczące wprowadzenia nowego rodzaju odpadów, które odbierają: BIO. Najgorsze, że się do błędów nie potrafią przyznać...Brak słów.
Postaram się jutro mu cyknąć zdjęcie, bo już jest posadzony.Trafił na białą rabatę brzozową. Tomek Grochowski mówił, że będzie duży. Teraz ma na pewno już z metr.
Agnieszko wpadłam z rewizytą. Przebiegłam się po twoim "Księżycowym" i jestem pod ogromnym wrażeniej jakie zmiany zaszły u ciebie przez te 3 lata. Oj powiem ci szczerze, że kawał dobrej roboty odwaliłaś, zwłaszcza patrząc na pierwsze zdjęcia z Twojego ogrodu. Szacun wielki.
Zachwyciły moje oko te maczki. Czy mogłabym się uśmiechnąć o nasionka?