Czyli szybko się uczysz, tym bardziej gratuluję
Dziękuję za Twoje wspomnienia są dla mnie i mojej Córci bardzo interesujące.
Jako ciekawostkę powiem Ci, że zamiast sukienki na studniówkę, którą ma za kilkanaście dni kupiła sobie instaxa a kieckę pożyczyła Mówi, że marzenia się spełniają. Twoje zdjęcia retro oglądała z otwartą gębą...
Aż musiałam sprawdzić, co to jest ów instax Dawnymi czasy nazywało się to Polaroid, dostępny był tylko dla nielicznych.
A wybór córki popieram, kiecka to tylko kiecka
A tak nawiasem pisząc- nie podejrzewałam, że posiadasz na stanie tak dorosłe pacholę- sama wyglądasz na ledwie dwudziestoparolatkę
Udanej studniówki córce życzę!
Aniu, to ognik - pierwszy raz mi zaowocował. Trzy lata na to czekałam.
Też robiłam zdjecia na światłoczułych filmach i na dodatek sama je wywoływałam i przenosiłam na papier, bardzo romantyczne dzis sie to wydaje.A filmy kręcone 16mm kamerą jaki to był postęp???Tamte zdjecia trzeba było dokładniej przemyślec bo na filmie mało się ich mieściło ale są bardziej trwałe bo zostały na papierze , dzisiaj mozna pstrykac do woli i niestety jest sie skazanym na łaskawośc komputera, w razie jego zepsucia jednak odzyskiwanie zdjec jest dosc drogie. Można wprawdzie robic je również na papierze ale jakos sporadycznie tylko tak je robimy. Cieszę sie bardzo ze robisz to o czym marzyłas czyli zdjęcia ptaszkom, trzymaj tak dalej.
Filmy miały 36 albo 24 klatki i taką ilością zdjęć człowiek dysponował, więc zdjęcia kadrowało się starannie, nie to co teraz.
Mój tata też sam wywoływał zdjęcia, bardzo lubię je oglądać.
przyszłam się przywitać Haniu
bardzo mi się podoba Twój dom ...styl w jakim piszesz ten wątek ...
i ogród oczywiście
zapomniałam o tarasie w stylu angielskiej werandy CUDOWNY !!!