Iwonka
16:06, 28 paź 2023

Haniu dziękuję za relację z Barcelony, to miasto gdzie człowiek się nie nudzi. Kawał historii.
Z lotu ptaka te sektory wyglądają niesamowicie.
Miałam przyjemność odwiedzić wszystkie miejscówki, gdzie byłaś. Ogrodowo platany zachwycają mnie bardziej niż palmy
Gaudi to dziedzictwo tak odmienne, że nigdy dosyć.
Moim małym wtedy synom bardzo podobały się jego projekty.
Choć Dali i jego muzeum w Figures przebiło wszystko
Mają zdjęcie z ogromnym obrazem Gali (akt). Zabawnie wyglądają siedząc na jednym z dwóch krzesłach po obu stronach dzieła
Barri Gotic z ciasnymi, średniowiecznymi uliczkami robi wrażenie swoją surowością.
Czytając Cień wiatru byłam już po zwiedzaniu miasta, fajnie przenieść wyobraźnię w miejsca, gdzie się było.
W toalecie Sagrady wyciskałam swoje skórzane mokasyny, taką mieliśmy ulewę w sierpniu podczas zwiedzania.
Tobie pogoda sprzyja.
Czy Montserrat w planach?
Z lotu ptaka te sektory wyglądają niesamowicie.
Miałam przyjemność odwiedzić wszystkie miejscówki, gdzie byłaś. Ogrodowo platany zachwycają mnie bardziej niż palmy

Gaudi to dziedzictwo tak odmienne, że nigdy dosyć.
Moim małym wtedy synom bardzo podobały się jego projekty.
Choć Dali i jego muzeum w Figures przebiło wszystko

Mają zdjęcie z ogromnym obrazem Gali (akt). Zabawnie wyglądają siedząc na jednym z dwóch krzesłach po obu stronach dzieła

Barri Gotic z ciasnymi, średniowiecznymi uliczkami robi wrażenie swoją surowością.
Czytając Cień wiatru byłam już po zwiedzaniu miasta, fajnie przenieść wyobraźnię w miejsca, gdzie się było.
W toalecie Sagrady wyciskałam swoje skórzane mokasyny, taką mieliśmy ulewę w sierpniu podczas zwiedzania.
Tobie pogoda sprzyja.
Czy Montserrat w planach?