Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

Gruszka_na_w... 23:02, 27 gru 2017

Gabrysiu, te metalowe przeżyją. Sprawdzone!

Pani przyrodo, dziękuje za poradę. Sprawdzę dostępność przy najbliższej bytności.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AgataM 23:06, 27 gru 2017

O ja cię... jakie super kule i dzwoneczek. Gdzie można takie kupić? Czy to autorskie dzieła?
Gruszka_na_w... 23:16, 27 gru 2017

AgataM napisał(a)
O ja cię... jakie super kule i dzwoneczek. Gdzie można takie kupić? Czy to autorskie dzieła?

Dostałam w prezencie kilkanaście kompletów kilka lat temu. Pacholę kupiło je za grosze na wigilijnej wyprzedaży w Empiku. Były w wersji pozłacanej i posrebrzanej. Świetnie sprawdzają się na zewnątrz.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AgataM 23:28, 27 gru 2017

Są w moim stylu, ale chyba już ich nigdzie nie będzie... Dziękuję za informację. Rewelacyjne...( i jeszcze kilkanaście kompletów....)
Gruszka_na_w... 23:34, 27 gru 2017

AgataM napisał(a)
Są w moim stylu, ale chyba już ich nigdzie nie będzie... Dziękuję za informację. Rewelacyjne...( i jeszcze kilkanaście kompletów....)

Były po 1 zł za komplet 6 sztuk.
Rozdawaliśmy je każdemu, kto się wtedy nawinął. Niektórzy dość sceptycznie podchodzili do daru (złom rozdają). Dzisiaj trochę żałuję tej mojej rozrzutności. Los czasem płata figle.
AgataM 23:42, 27 gru 2017

Ludzie uznają tradycyjne ozdoby a do bardziej wyszukanych podchodzą z dystansem. Ja takie ozdoby połączyłabym z dekoracją z mchu.
mira 23:48, 27 gru 2017

Że tez ja na dobrą wyprzedaż nie trafię.
Ja też mam kota i jak był młodszy to z tych gałązek niżej musiał co sobie strącić i to bylo jego więc świadomie te dolne gałązki ubierałam.
A tak swoją drogą ta choinka co pokazałaś ekstra uśmiałam się.

Dzięki za brukselki.
Pszczelarnia 10:24, 28 gru 2017

Dlaczego ja nie mam brukselek?

Te bombki metalowe rewelacyjne.

Ja jestem na etapie Maszy i Łispera i "Tomek i przyjaciele" (Tomka lubię i Henia też) - telewizyjny lans.

Margerytka40 10:47, 28 gru 2017

Piękne metalowe ozdoby,suuuuper . Pozdrawiam poświątecznie Haniu
Gruszka_na_w... 12:24, 28 gru 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Dlaczego ja nie mam brukselek?

Te bombki metalowe rewelacyjne.

Ja jestem na etapie Maszy i Łispera i "Tomek i przyjaciele" (Tomka lubię i Henia też) - telewizyjny lans.

Brukselka ma sporo wit. C. Stąd jej obecność u mnie. Może czerpiesz z innych źródeł (witaminy)?

Skąd u Ciebie ten pociąg do kolei? Maszy i Łispera kompletnie nie kojarzę. zatrzymałam się na zaczarowanym ołówku i Piaskowym Dziadku.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies