Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

m_gocha 01:16, 30 mar 2018

mira napisał(a)

No Nie! naraziłaś się ratuje Cię tylko fakt że chciałaś w markecie zrobić rozrubę
- hmmm no ale nie zrobiłaś

cudne stokrotki

hmm rozmemłane, rozmemłane , muszę zapamiętać ...

Mira! Cóż mam uczynić aby zrehabilitować się w Twoich oczach? Wiem! Pójdę i zrobię rozróbę w tym markecie! Oj już widzę jak wszystkie możliwe lokalne media zrobiłyby sensację No to nie mogę, bo mój zawód wymaga abym była grzeczna
Atak naprawdę lubię bratki ale jednokolorowe (nie przepadam za pstrokatymi - a te są najczęściej w sprzedaży) Niekiedy miewam bratki Oto dowód z mojego ogródka (archiwum)

a i jeszcze dla Ciebie dzisiejsza rzeczka krokusowa

m_gocha 01:21, 30 mar 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Prześliczne te twoje stokrotki
Stokrotki mają od dzisiaj już konkurencję
Tutaj akurat Joaśki
m_gocha 01:27, 30 mar 2018

Testuję żywotność zerwanych krokusików w bukieciku. Trzeci dzień w domu w wazoniku i jeszcze całkiem dobrze sobie radzą

Pozdrawiam wszystkich wiosennie To już wiosna proszę państwa! Czuć ją już w powietrzu - to chyba zapach ziemi? Słychać niesamowite ptasie trele (zwłaszcza przed wieczorem )
AgataM 06:33, 30 mar 2018

Właśnie takie bratki kupiłam i jeszcze trochę ciemniejsze też. Skusiłam się również na czerwone prymulki......
U mnie pochmurno..... Ale śpiew ptaków baaaaaaaardzo wiosenny Uchyliłam okno, żeby nacieszyć ucho ich trelami
MalGosia 00:08, 01 kwi 2018

Małgoś,

hehe, a ja mam bratki (bo stokrotek nie było) - 6 szt + 5 szt pachnących narcyzów, a co! "idą" w pąki przed oknem, dziś je nawet deszczyk podlał - martwią mnie jednak święta, bo temp ma spaść...
u mnie niektóre krokusy botaniczne się obudziły, a pszczółki delikatnie krążą... wiesz, ja też od jakiegoś czasu czuję ten zapach ziemi - wiosny! a trele za oknami i wśród drzew są zachwycające

pięknych Świąt!
paulina_ns 12:10, 02 kwi 2018

Piękne krokusiki u Ciebie Małgosiu no i bratki też cudne, ja w tym roku zakupiłam inne kolory, ale bardzo lubię niebieskie u Ciebie też tak wieje? Mi w nocy latarenki rozbilo i białe kule eh z tą pogoda. Pozdrawiam jeszcze świątecznie
Kawa 10:33, 03 kwi 2018

Gocha piękne krokusy z irysami!
az chce sie żyć
m_gocha 23:21, 05 kwi 2018

MalGosia napisał(a)
u mnie niektóre krokusy botaniczne się obudziły, a pszczółki delikatnie krążą... wiesz, ja też od jakiegoś czasu czuję ten zapach ziemi - wiosny! a trele za oknami i wśród drzew są zachwycające

pięknych Świąt!
Małgosia pozdrawiam już poświątecznie Mam nadzieję, że krokusy u Ciebie też w pełni rozkwitu U mnie szaleństwo krokusowe

m_gocha 23:32, 05 kwi 2018

AgataM napisał(a)
Właśnie takie bratki kupiłam i jeszcze trochę ciemniejsze też. Skusiłam się również na czerwone prymulki......
U mnie pochmurno..... Ale śpiew ptaków baaaaaaaardzo wiosenny Uchyliłam okno, żeby nacieszyć ucho ich trelami
Agatko! Bratki u Ciebie widziałam Takie w odcieniach błękitu i szafiru bardzo mi się podobają. Uwielbiam ten czas zapachu wiosny, pierwszych kwiatów i cudnych ptasich treli. Chciałoby się powiedzieć - chwilo trwaj!

Kasiek 23:36, 05 kwi 2018

m_gocha napisał(a)
Testuję żywotność zerwanych krokusików w bukieciku. Trzeci dzień w domu w wazoniku i jeszcze całkiem dobrze sobie radzą

Urzekla mnie ta fotka, sliczna jest