Chyba cię myślami ściągnęłam bo byłam wczoraj u ciebie na wątku nadrabiając zaległości i podziwiałam Rubensa i kolor ławeczki i okiennic. Oczywiście z pisaniem jak zwykle u mnie kiepsko ((
Edit poszukaj donic lokalnie. Widzę że w tym roku szeroką dystrybucję mają bo już w kilku sklepach je widziałam
Może z tym przyciąganiem jest coś na rzeczy ))
U mnie fajne donice wysokie w LM się pojawiły, może coś ci się spodoba i wielkość podpasuje. Z tym zawsze problem. Jak kolor i faktura OK to albo za duże albo za małe )
To nie szkółka a zwykły ogrodniczy ale ma sensowne zaopatrzenie. Trochę drzew jest i ceny w miarę. Wysłałam ci ich stronę.
W AF mają teraz sajgon bo towar im znika na pniu, rano wchodzi a następnego dnia już go prawie nie ma, dawno takich pustek na polach u nich na początku w sumie sezonu nie widziałam. A ludzi mało do pracy więc tam bokami robią. Nie dziw się, że nie odpowiadają tak szybko na maile czy telefony.
Kasiu, no to co się czasami dzieje w budowlanym czy w ogrodniczych to ja takiej ilości osób nie pamiętam. Ludzie chyba wiedzą, że w tym roku z wyjazdami może być krucho, siedzą w domach to i na ogród w końcu czas jest.