Inka, przypomnij mi gdzie widziałas ładne cisy? W Witonie? Jeszcze 9 Hicksi będę chciała dokupić, ale już sadzić będę jesienią, bo a nuż lato będzie gorące.
Iwona, poradz czy przesadzić jedna hortke,która najprawdopodobniej jest Limelight do pozostałych czy zostawić tam miejsce jak jest i z czasem jakieś niskie drzewko tam posadzić? Na tej rabacie przy podjeździe mam dwie hortki, miały być Sundae fraise,ale widać,że gałązki inne. Byłaś, widziałaś i może podpowiedź co będzie lepszym rozwiązaniem bo to już ostatni dzwonek żeby przesadzać. Zdjęcia dodałam
a mi przykro nie jest, wręcz przeciwnie spadła mi jedna rzecz z głowy bo te wykończenia koło huśtawki mam na widoku z tarasu więc sama wiesz, trochę drażniło. No właśnie tez tak myślę, że kukliki będą dobre. Na razie czekam na dostawę z 2 miejs. Z trzeciego już mi napisali, że bardzo przepraszają ale szałwia Amistad się skończyła, wrrr...
Tak podejrzewałam, że to nie jest SF bo ona tu już drugi rośnie a mam ją u siebie trzeci już. W zeszłym roku kwiaty mi nie pasowały do SF. Niech zatem rośnie
Kasia, nie ma za co, to się da opanować poczytaj. Tyle jest na forum o mączniaku napisane, że nie ma sensu powtarzać. A z różami jest zawsze loteria. Ja je uwielbiam i wybaczam im ich niedoskonałości.