inka74
22:01, 22 cze 2020

pamiętasz co mi rysowałaś? Rabata z kulą i kołem z rdzy. To jest jedno miejsce. Po przerobieniu narożnika te łuczki straciły rację bytu a i rośliny mi trochę rabatę zjadły. Rosną większe i nie te co bym chciała
drugie, które ciągle mi nie do końca pasuje to rabata z łukiem na tyłach. Właściwie od tego się zaczęło myślenie czyby jeszcze tam tych rabat nie powiększyć/ inaczej poprowadzić. Brakuje mi symetrii i jednak mnie to drażni. Od zmian po tej stronie placyku z krzesełkami uzależniam to, co będzie po drugiej stronie, na co ty zwróciłaś uwagę. I muszę je razem zgrać. Tu jest sedno problemu.
To z wiosny zdjęcie. Do zmiany jest górna linia rabaty aż do miejsca z krzesełkami. To co na drugim zdjęciu po obu stronach leżanki jest.
I może jeszcze jakoś rabatę różaną przed tarasem powiększę... Tak tyci, tyci bo za płasko mi się tam wydaje

To z wiosny zdjęcie. Do zmiany jest górna linia rabaty aż do miejsca z krzesełkami. To co na drugim zdjęciu po obu stronach leżanki jest.

I może jeszcze jakoś rabatę różaną przed tarasem powiększę... Tak tyci, tyci bo za płasko mi się tam wydaje