Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 10:06, 18 cze 2020

Gosiu zobaczymy czy będzie to bardziej praktyczne rozwiązanie niż poprzednie. Bałagan ogrodowy mnie dobija. Bałagan na tarasie też. Muszę coś z tym zrobić po prostu.
sarenka 10:09, 18 cze 2020

Ja to zwykle na trawie przesadzam lub na schodach pewnie też by się coś przydało wyższego.

Iwona,jakie masz funkie? Przy huśtawce chyba jakieś rosną?
Gosiek33 10:20, 18 cze 2020

inka74 napisał(a)
Gosiu zobaczymy czy będzie to bardziej praktyczne rozwiązanie niż poprzednie. Bałagan ogrodowy mnie dobija. Bałagan na tarasie też. Muszę coś z tym zrobić po prostu.

Takie zdjęcie sobie skopiowałam - nie wiem czy można bo z netu ściągnięte

szczególnie te etykietki na kółku przemawiają do mnie bo plączą mi się i gubią
inka74 10:24, 18 cze 2020

Megi ja hosty traktuję po macoszemu. Nazw nie pamiętam, metki jak były to gdzieś może są. Ostatnio kupiłam Dewons Green i Rainforest Sunrise. W ubiegłym roku jakąś pachnącą kupowałam. Ani Zany o hosty pytaj lub gałgAsi - one wiedzę na temat odmian mają. Dla mnie to wypełniacze miejsc trudnych
sarenka 10:33, 18 cze 2020

inka74 napisał(a)
Megi ja hosty traktuję po macoszemu. Nazw nie pamiętam, metki jak były to gdzieś może są. Ostatnio kupiłam Dewons Green i Rainforest Sunrise. W ubiegłym roku jakąś pachnącą kupowałam. Ani Zany o hosty pytaj lub gałgAsi - one wiedzę na temat odmian mają. Dla mnie to wypełniacze miejsc trudnych
to ta pierwsza co piszesz. Ładny,zielony kolor ma. Chciałam przy tujach posadzcic,zoabczyc czy dadzą sobie tam radę
inka74 10:58, 18 cze 2020

Gosia, ja metki mam w torebce. Za dużo ich. I w większości jakieś duże są.

Przyszło po 3 tygodniach zamówienie z Szkółki Horte..ja. Z 3 pozycji - dwie. Zero informacji wcześniej, że czegoś nie będzie. Zero kontaktu. Telefonu mimo deklaracji na stronie też nie odbierają. Akurat nie ma tego kuklika na którym bardziej mi zależało. Bez komentarza. Dobrze że samych ostróżek nie wysłali bo koszt przesyłki byłby większy jak koszt roślin. Przynajmniej rośliny w miarę OK i przesyłka dobrze spakowana. To są 3 kukliki i 2 ostróżki.
Pszczelarnia 11:05, 18 cze 2020

inka74 napisał(a)
Wczoraj pojechałam tylko po łubin a przytargałam z 10 doniczek, w tym 2 takie ładne grafitowe. Jeszcze jedna jest mi potrzebna ale wyższa i węższa. Bardzo mi się podobają

Bardzo pasują. Doniczki - .
Gosiek33 11:58, 18 cze 2020

W roku w ogrodzie Przemek prezentował tę pełną odmianę kuklika
kwartet 13:32, 18 cze 2020

No ja to cię najadę jak nic .Strasznie mi się zmiany podobają.
To jest nie do pojęcia
inka74 15:32, 18 cze 2020

Gosiu, oglądałam żałuję, że jedną sadzonkę tylko mam

Kwarteciku, przybywaj! )) kiedy tylko będziesz mogła

Zresztą wszystkie Ogrodomaniaczki zapraszam, indywidualne wizyty jak najbardziej przyjmuję tylko większego zgromadzenia tak nie bardzo mogę zrobić czy w takowym uczestniczyć.