Gosiu zobaczymy czy będzie to bardziej praktyczne rozwiązanie niż poprzednie. Bałagan ogrodowy mnie dobija. Bałagan na tarasie też. Muszę coś z tym zrobić po prostu.
Megi ja hosty traktuję po macoszemu. Nazw nie pamiętam, metki jak były to gdzieś może są. Ostatnio kupiłam Dewons Green i Rainforest Sunrise. W ubiegłym roku jakąś pachnącą kupowałam. Ani Zany o hosty pytaj lub gałgAsi - one wiedzę na temat odmian mają. Dla mnie to wypełniacze miejsc trudnych
Gosia, ja metki mam w torebce. Za dużo ich. I w większości jakieś duże są.
Przyszło po 3 tygodniach zamówienie z Szkółki Horte..ja. Z 3 pozycji - dwie. Zero informacji wcześniej, że czegoś nie będzie. Zero kontaktu. Telefonu mimo deklaracji na stronie też nie odbierają. Akurat nie ma tego kuklika na którym bardziej mi zależało. Bez komentarza. Dobrze że samych ostróżek nie wysłali bo koszt przesyłki byłby większy jak koszt roślin. Przynajmniej rośliny w miarę OK i przesyłka dobrze spakowana. To są 3 kukliki i 2 ostróżki.
Gosiu, oglądałam żałuję, że jedną sadzonkę tylko mam
Kwarteciku, przybywaj! )) kiedy tylko będziesz mogła
Zresztą wszystkie Ogrodomaniaczki zapraszam, indywidualne wizyty jak najbardziej przyjmuję tylko większego zgromadzenia tak nie bardzo mogę zrobić czy w takowym uczestniczyć.