Też go kiedyś obstawiałam jak Helen pytała ) ale pewności nie mam. W sumie mogłam go zamówić na test na jesieni i zapomniałam myślę, że to już skleroza. Muszę wpisać do zeszytu, obok 3 innych peoniowych, które ostatnio znalazłam
Na wszelki wypadek jednak okryłam kilka roślin. Hortensję dębolistną, magnolię Daybreak i klonika Jordan. Nawet ambrowca na tyłach udało się opatulić. Zobaczymy co się będzie działo w nocy.
No to będzie się działo, u mnie bardzo dużo podobnych, może i nawet w podobnych zestawieniach Sapporo, Salmon Parrot, Orange Emperor, Negrita, Negrita Double, Ballerina, Exotic Emeror, Flaming Purrisima, Angelique, Dordogne
Nie mogę się doczekać! Ciekawe czy wystartują o tym samym czasie.
Długo cię z nami nie było. Ale czasami trzeba odpocząć lub inne sprawy są ważniejsze. Ja już myślę, że ciężko by mi było wrócić do mieszkania w bloku. A kiedyś jako dziecko nie cierpiałam pracy w ogrodzie jak to się człowiekowi zmienia ))
Jak szłam spać -12 a teraz -14. U mnie na szczęście spokojnie było. Śnieg padał delikatnie przez cały dzień. Jednak w takich chwilach cieszę się, że mam mniejszy obszar i osłonięty. Wieczorem ptakom dawałam jeść i było bardzo przyjemnie.